Musikkspiller

”Rolly” er navnet på en ny musikkspiller som danser og spretter i takt med musikken.

”Rolly” er Sonys nye innovasjon innen bærbar lyd. Musikkspilleren gir hva Sony påstår er klokkeklar lyd, samtidig som den ”danser” til musikken. Krumspringene skjer ved hjelp av bevegelige deler som hjul, armer og skuldre. Bevegelsene går i takt med to lys som omringer spillerens kropp, med et spekter på over 700 forskjellige farger. En digital forsterker og to 180-graders horisontale stereohøyttalere med neodymiummagneter, gjør at lytterne kan nyte ”glimrende lydkvalitet uansett hvor de står i rommet”.

2 GB innebygd flash-minne gjør ”Rolly” i stand til å lagre rundt 520 sanger på fire minutter hver, kodet i 128kbps MP3. Den fungerer også med DRM-fritt AAC-format. Med en ”Rolly” proppet med musikk vil du kunne få opptil fem timer ren musikkopplevelse (batteriet holder rundt fire timer når ”Rolly” danser i tillegg). Musikkspilleren inneholder også Bluetooth-teknologi, slik at musikk kan streames fra Bluetooth-produkter som datamaskiner og mobiltelefoner.

www.sony.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.