Carlos Santana på dagligstue-turne

Bang & Olufsen samarbeider med kjente musikere, som spiller i hjemlige omgivelser. Paul McCartney har vært der. I år er det Carlos Santana som holder dagligstue-turne.

Living Room Tour er navnet på en serie intimkonserter og intervjuer med berømte musikere, sat i scene av B&O. I fjor år kunne man høre sir Paul McCartney, og i år er turen kommet til den like legendariske Carlos Santana.

Santana har møtt og jammet med den amerikansk-haitianske hip-hop-musiker og produsent Wyclef Jean. De to snakker blant annet om hvordan man som gitarist automatisk får kvinner som musikalsk forbilde.

Dagligstue-sesjonen offentliggjøres litt etter litt på Bang & Olufsens blogg, som kan følges her.

Carlos Santana nyter musikken – på et diskret medbrakt sett H6 hovedtelefoner.

Fjorårets intervju med Paul McCartney ga, foruten musikalske visdomsord fra ex-Beatlen, også en smugtitt på Beolab 18-høyttalerne, som man «tilfeldigvis» avslørte i bakgrunnen av bildet. Det er nærliggende å se etter om det også er gjemt et «påskeegg» i videoen med Carlos Santana. Hva er det for eksempel for en platespiller som står i bakgrunnen på videoen?

Hvilken platespiller er dette? Designen er klassisk B&O, men arm og pickup virker annerledes.

Designen ligner en rekke av B&Os platespillere fra vinylens storhetstid i 70- og 80-årene. Det er vanskelig å tro at B&O bare har plassert en grammofon i innretningen for hyggens skyld. Hos B&O avviser PR-sjef Tina Banzhaf imidlertid at man har hoppet på vinylvognen.

Se selv videoen under:

https://www.youtube.com/watch?v=H8fhuvwOouo

 

Hør Santanas nyeste studioalbum under (krever abonnement, HiFi-abonnementet som gir ekte CD-kvalitet):

Les videre
Exit mobile version