Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Vinneren av mobiltelefonprodusenten Nothings designkonkurranse

Her er vinnerbidraget i Nothing-samfunnets designkonkurranse

Skrevet av / 05.05.24 - 10:00
Vinneren av mobiltelefonprodusenten Nothings designkonkurranse

For knappe to uker siden skrev vi om en litt annerledes konkurranse arrangert av mobiltelefonprodusenten Nothing. De utfordret sine engasjerte brukere til å designe sin egen Nothing-mobil med tilhørende bakgrunnsbilder. Vinnerne skulle deretter samarbeide med produsentens designavdeling for å realisere spesialmodellen Phone (2a) Community Edition.

Produsentens svært aktive brukergruppe, eller community, var raskt ute med å bombardere selskapet med ideer. De mottok over 400 forslag, og en rekke av dem mottar nå hederspriser. Et av de mer uvanlige forslagene fanget ikke bare selskapets oppmerksomhet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AKASAKI VANHUYSE (@akasaki_vanhuyse)

Det handler om det britiske designstudioet Akasaki Vanhuyse som har foreslått en modell de har kalt Phosphorescence. Hvor ideen er at baksiden av telefonen er malt med selvlysende maling. Noe som kan gi mening, siden Nothing-mobiler er kjent for sine lyssignaler på baksiden. Denne teknologien er imidlertid helt analog, og malingen lades opp av sollys og lyser av seg selv i flere timer før effekten avtar.

Nå starter andre fase av konkurransen om å designe bakgrunnsbilder. Konkurransen avsluttes 15. mai. Hvis du er ivrig på å bli med, kan du lese mer om konkurransen her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Scroll to Top