Nyhet

Bladelius Ask er en kraftpakke

Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.

Ask.4

Ask.4

Jeg kan ikke huske sist vi hørte fra Bladelius. Som i sin tid ble genierklært for blant annet sine kraftige og særdeles velspillende forsterkere. Nå er stillheten brutt med et helt nytt produkt kalt Ask. Ikke å forveksle med Bladelius forrige modell kalt Ask, for denne er ganske annerledes på mange vesentlige områder.

Den integrerte forsterkeren er bygget som en klassisk Bladelius-konstruksjon med current feedback – strøm-tilbakekobling – kortere signlavei med ett spenningforsterkertrinn, og fullbalanserte kretser.

Forsterkeren kan utstyres med en DAC og strømmemodul, som utvider tilkoblingene med flere digitale innganger, og strømming. Digitalkonverteren skal ha et signal/støyforhold bedre enn 134 dB. Og den støtter formater som DSD opptil 1024 og MQA-filer.

DAC-modulen støtter strømming opp til 32-bit/728 kHz, og spiller av musikk fra Tidal, Spotify, Qobuz – og den har selvsagt støtte for AirPlay og Roon.

Ask kan styres fra en tilpasset app.

Forsterkeren er i stand til å levere 2 x 220 w i 8 ohm (2 x 400 w i 4 ohm), og har en sjenerøs strømforsyning på 2000 VA med en transformator fra Noratel.

Motstandene er av metallfilm (0,1%), og konsensatorene bruker polypropylen, mens de analoge og digitale strømforsyningene er adskilt for å hindre at støy lekker til den analoge delen av forsterkeren.

Man kan også utstyre Ask med en MM/MC-modul som passer til de fleste pickuper.

Bladelius Ask er tilgjengelig som ren integrert analog forsterker for 64990 kr, eller 78990 kr med DAC- og strømmemodulen montert. Phono-trinnet koster 7990 kr.

Les videre
Exit mobile version