Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Barsk 300w forsterker fra Musical Fidelity

Engelske Musical Fidelity er kjent for sine vellydende forsterkere, og nå kommer tre nye modeller som frister øregangene.

Skrevet av / 29.07.14 - 09:00
Barsk 300w forsterker fra Musical Fidelity

NuVista er et begrep fra «gamle» dagers Musical Fidelity hvor det ofte betød potente og vellydende forsterkere. Nå kommer en ny modell kalt NuVista 800. Den integrerte forsterkeren er basert på effekttrinnet i Titan-forsterkeren, med overflatemonterte komponenter, og 1,5 kilo Volt transformator!

Det skal sørge for at de 300 w effekt den er oppgitt til å levere, holder stålkontroll på høyttalerne, nesten uansett hva slags høyttalere man måtte ha.

NuVista ventes å koste drøyt 80.000 kr, men Musical Fidelity M6si og M3si, blir betydelig billigere.

M6si til drøye 25.000kr, får platespillerinngang for MM og MC-pickuper, men også USB-inngang for digitale musikksignaler, og støtte for opp til  24-bit/96kHz lydfiler. En rimeligere M3si til drøye 11.000 kr kommer også i høst, med litt mindre effekt og utstyr.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top