Search
Generic filters

Bærbar DSD-DAC

Den nye nano iDSD fra iFi Audio er en batteridreven digitalomvandler som dekoder både vanlige PCM-filer og DSD.

Den søte digitalomvandleren sies å være verdens minste bærbare batteridrevne digitalomvandler som spiller høyoppløste formater, inkludert PCM fra 44,1 til 384 kHz og DSD 5,6/6,2 mHz (SACD).

idsd3

Digitalomvandleren får digitalsignaler inn via USB 3.0. Analog ut er både RCA linjeutgang samt en liten hodetelefonkontakt. I tillegg finnes en koaksial digitalutgang, skulle du for eksempel ha en high-end-DAC tilgjengelig som gir enda bedre lyd, men som mangler USB-inngang.

idsd2

Foruten å fungere med PC og Mac skal nano iDSD faktisk også virke med bærbare spillere og mobiler med Apple eller Android operativsystem. Da trengs en overgang til Type B USB-plugg.

iFi Audio nano iDSD har såkalt True Native playback, som betyr at den dekoder signalet Bit-Perfect og er såkalt asynkron og dermed overstyrer PC-ens digitalklokke til fordel for sin egen. Du kan velge mellom ulike digitalfilterinnstillinger, for å tilpasse din egen smak.

I motsetning til mange andre bærbare digitalomvandlere har nano iDSD en analog volumkontroll til hodetelefoner og aktive høyttalere. Den kan selvsagt også tilkobles stereoanlegget. Siden den er batteridrevet, med 10 timers spilletid, kan den også brukes i bilen eller i lomma.

Pris: 1.890 kr

audioakt.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.