Bærbar DSD-DAC

Den nye nano iDSD fra iFi Audio er en batteridreven digitalomvandler som dekoder både vanlige PCM-filer og DSD.
Annonse
Annonse
forfatter

Den søte digitalomvandleren sies å være verdens minste bærbare batteridrevne digitalomvandler som spiller høyoppløste formater, inkludert PCM fra 44,1 til 384 kHz og DSD 5,6/6,2 mHz (SACD).

idsd3

Digitalomvandleren får digitalsignaler inn via USB 3.0. Analog ut er både RCA linjeutgang samt en liten hodetelefonkontakt. I tillegg finnes en koaksial digitalutgang, skulle du for eksempel ha en high-end-DAC tilgjengelig som gir enda bedre lyd, men som mangler USB-inngang.

idsd2

Foruten å fungere med PC og Mac skal nano iDSD faktisk også virke med bærbare spillere og mobiler med Apple eller Android operativsystem. Da trengs en overgang til Type B USB-plugg.

iFi Audio nano iDSD har såkalt True Native playback, som betyr at den dekoder signalet Bit-Perfect og er såkalt asynkron og dermed overstyrer PC-ens digitalklokke til fordel for sin egen. Du kan velge mellom ulike digitalfilterinnstillinger, for å tilpasse din egen smak.

I motsetning til mange andre bærbare digitalomvandlere har nano iDSD en analog volumkontroll til hodetelefoner og aktive høyttalere. Den kan selvsagt også tilkobles stereoanlegget. Siden den er batteridrevet, med 10 timers spilletid, kan den også brukes i bilen eller i lomma.

Pris: 1.890 kr

audioakt.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.
Volkswagens elektriske fanebærer etter e-Golf har mye å bevise. ID.3 byr på mye bra, men er ikke uten barnesykdommer.
BMWs første helelektriske SUV har alt man trenger, bortsett fra én ting.
Om Hyundai Kona er litt traust i sporet, så er lyden fra musikkanlegget det stikk motsatte. Elbilen har også alt man kan forvente av moderne fasiliteter.
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.