Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Altec Lansing lanserer hi-fi for skrivebordet

Expressionist Ultra er det ambisiøse navnet på Altec Lansings råeste PC-høyttaler. Som de mener er så god at man kan koble den til tv-en - eller anlegget - i stuen.

Skrevet av / 09.11.09 - 09:00
Altec Lansing lanserer hi-fi for skrivebordet

Expressionist Ultra ser defintivt ikke ut som den tradisjonelle plastikkhøyttaleren de fleste har på skrivebordet. Glassflater og aluminiumsfarget kvalitetsplast formet til et tiltalende utrykk gjør det fristende å dumpe de gamle høyttalerne.
Altec Lansing forteller at fem forsterkere, en til hvert element, på til sammen 200 w skal shake støvet av skrivebordet og gi oss klokkeklar lyd med et lydtrykk på maks 106 dB.
Subwooferen – i bakgrunnen – har en 6,5-tommers bass til de laveste frekvensene, mens de kule glasshøyttalerne bruker en 3-tomers mellomtone og 1-tommers diskantelement hver.
Til sammen dekker de frekvensområdet 40-20.000 hz.
Det følger også med en volumkontroll som også har bass- og diskantkontroller, og det er mulig å koble til en ekstra kilde selv om høyttalerne er plugget til PC-en. Praktisk nok har de også en innebygget hodetelefonutgang, slik at man slipper å koble fra høyttalerne hver gang man ønsker å bruke hodetelefoner plugget i PC-en.
Expressionist Ultra koster 2.000 kroner.
Tura

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top