Musikkstrømming

Hvis du tenker på å bytte til et mindre anlegg som samtidig er trådløst, er kanskje Cambridge Audio Minx Xi noe for deg
Annonse
Annonse
forfatter

Utvalget av små nette anlegg med alt innebygget begynner å bli stort. Man kan velge mellom komplette altiett-løsninger, trådløse høyttalere med forsterkere innebygget, eller som her: En integret trådløs forsterker med innebygget digitalomvandler (DAC), som bare ber om et par gode høyttalere.

Les testen av fem nettverksforsterkere med strømming her

Da har man et kompakt og praktisk anlegg, hvor man kan koble til det meste, også digitale lydkilder som tv-en og laptopen, men også strømme musikk over anlegget. Rett fra mobilen eller nettbrettet.

galaxy-tab-iphone-minx-xi-1379519129

Cambridge Audio Minx Xi har det meste innebygget. Du kan strømme musikken rett til boksen via Bluetooth og den støtter aptX-standarden som kan gi bedre lyd over BT. Den kan kobles til ditt trådløse nettverk hjemme, slik at du kan strømme fra andre enheter også, og med en 24-bit/96kHz DAC (Wolfson WM8728) innebygget, bør lydkvaliteten fra tilkoblede digitalkilder være tipp topp.

minx-xi-rear-1375087436

Den støtter også høyoppløste 24-bit FLAC-lydfiler og WAV og har analoge lydinnganger i tillegg til de digitale, slik at man kan koble til eldre lydkilder også.

Minx Xi kan styres fra mobilen med  Cambridge Audios Android eller iOS Stream Magic app, og har internettradio innebygget, som gir deg tilgang til over 20.000 radiostasjoner.

Minx Xi er tilgjengelig hos Hi-Fi Klubben i løpet av oktober til 5.998 kr.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?