TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Trådløse Urbanista-propper til mobilspill

Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.

forfatter
Publisert 24.06.22 - 12:00

Svenske Urbanista er kjent for å lage hodetelefoner og ørepropper i livsstilsdesign til rimelige priser. Denne oppskriften følger også Urbanista Seoul, som er helt trådløse (TWS) ørepropper som i tillegg til musikk også skal være godt egnet til mobilgaming via Bluetooth.

Øreproppene kan brukes med mobiltelefoner og andre enheter med Bluetooth, som Nintendo Switch. De fås i fire stilige farger, som ifølge pressemeldingen er inspirert av Seouls høyteknologiske livsstil: Midnight Black (sort), Electric Blue (blå), Vivid Purple (lilla) og Pearl White (hvit).

Urbanista Seoul Vivid Purple Angle 2
Batteritiden er på åtte timer, og ladeetuiet forlenger batteritiden ytterligere 24 timer over tre ladinger. (Foto: Urbanista)

De trådløse proppene har en lav input lag på 70 ms, som er tilstrekkelig til filmlyd og ikke-krevende spill. Batteritiden er opptil åtte timer og et trådløs oppladingsetui gir ytterligere tre ladinger.

Pris og tilgjengelighet

Urbanista Seoul koster 899 kroner og kan kjøpes nå.

Urbanista Seoul Lifestyle 2315 small
Urbanista Seoul har IPX4-vanntetthet, så de burde overleve både treningsøkt og fotoshoot. (Foto: Urbanista)

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Playstation VR2 nærmer seg De nye VR-brillene fra Sony er like rundt hjørnet, og nå vet vi prisen.
Profesjonelt verktøy i luksusklasse Steelseries’ toppmodell har faktisk alle de featurene man kan tenke på å be om.
Gaming-skjerm gir hakeslepp Den store Asus-skjermens OLED-panel med perfekt svartnivå, sammen med den matte overflaten gir den beste gaming-opplevelsen vi har hatt.
Endelig: Chromebooks for gaming! Nå kommer de første Chromebook-ene laget for spilling. Med 120 Hz, lynrask WiFi og god grafikk.
Google sier farvel til spill-streaming Den 18. januar 2023 stenger Googles cloud-baserte spilltjeneste. Brukerne får pengene sine tilbake.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Følg Lyd & Bilde