TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Trådløse Urbanista-propper til mobilspill

Svenske Urbanista har laget et par helt trådløse ørepropper som er spesielt utviklet for spilling over Bluetooth.

forfatter
Publisert 24.06.22 - 12:00

Svenske Urbanista er kjent for å lage hodetelefoner og ørepropper i livsstilsdesign til rimelige priser. Denne oppskriften følger også Urbanista Seoul, som er helt trådløse (TWS) ørepropper som i tillegg til musikk også skal være godt egnet til mobilgaming via Bluetooth.

Øreproppene kan brukes med mobiltelefoner og andre enheter med Bluetooth, som Nintendo Switch. De fås i fire stilige farger, som ifølge pressemeldingen er inspirert av Seouls høyteknologiske livsstil: Midnight Black (sort), Electric Blue (blå), Vivid Purple (lilla) og Pearl White (hvit).

Urbanista Seoul Vivid Purple Angle 2
Batteritiden er på åtte timer, og ladeetuiet forlenger batteritiden ytterligere 24 timer over tre ladinger. (Foto: Urbanista)

De trådløse proppene har en lav input lag på 70 ms, som er tilstrekkelig til filmlyd og ikke-krevende spill. Batteritiden er opptil åtte timer og et trådløs oppladingsetui gir ytterligere tre ladinger.

Pris og tilgjengelighet

Urbanista Seoul koster 899 kroner og kan kjøpes nå.

Urbanista Seoul Lifestyle 2315 small
Urbanista Seoul har IPX4-vanntetthet, så de burde overleve både treningsøkt og fotoshoot. (Foto: Urbanista)
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er Samsung Odyssey Ark Den buede 55-tommeren Odyssey Ark kan forhåndsbestilles i slutten av august - nå vet vi også prisen!
Fargesprakende musematte Få Tron-stil på skrivebordet med Razers gigantiske musematter med innebygd RGB-lys.
Kone dropper kablet forbindelse Det tok 15 år med forskning før den klassiske gamingmusen Roccat Kone XP kom i en trådløs utgave. 
Lysdrevne lavprofiltaster fra Razer Razer DeathStalker V2 er oppdatert med lavere og lettere taster som holder lengre.
Fantastisk til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinner ingen skjønnhetskonkurranse, men den er proppfull med god maskinvare til en billig penge.
Alienware-laptop med en helt unik skjerm Hvis du spiller vanvittig raske spill kan 480 Hz-skjermen være akkurat det du trenger
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend