TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny PS5-oppdatering gir støtte for 1440p-oppløsning

Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.

forfatter
Publisert 07.09.22 - 15:49

Etter gjentatte forespørsler fra PS5-spillere verden over, har Sony i dag rullet ut en oppdatering til Playstation 5 som åpner for bruk av 1440p (2560×1440 piksler) skjermoppløsning via HDMI-utgangen. Denne skjermoppløsningen er spesielt populær blant PC-brukere og innebærer at man nå kan oppnå bedre ytelse fra PC-gamingskjermer sammen med PS5.

Den nye oppløsningen vil være tilgjengelig i oppsettmenyen for bilde, men krever at man har en PC-skjerm eller TV som støtter 1440p/60Hz eller 1440p/120Hz. Sony informerer for øvrig at VRR (Variabel Refresh Rate) ikke vil fungere sammen med 1440p.

Nyheten ble publisert på Playstation-bloggen tidligere i dag.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde