Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny mus og nytt tastatur i Logitech G Pro gaming-serien

Logitech lanserer nytt tilbehør i sin PRO-gamingserie som er utviklet i samarbeid med ledende e-sportsutøvere.

Skrevet av / 07.09.23 - 15:14
Ny mus og nytt tastatur i Logitech G Pro gaming-serien

Tidligere i år lanserte Logitech sitt Pro X 2 Lightspeed Gaming Headset og nå kommer også de tilhørende utgavene av tastaturet og gaming-musen.

Logitech G Pro X Superlight 2 Gaming mouse

Gamingmusen bruker Lightforce Hybrid-brytere. Teknologien kombinerer ytelsen til en optisk sensor når det gjelder hastighet og pålitelighet, samtidig som den gir den feedbacken og mekaniske følelsen som proffspillere krever. Den er også utstyrt med den nye Hero 2-sensoren, som gir sporing på hele 500 tommer per sekund og hele 32 000 DPI. Etter tilbakemeldinger fra profesjonelle spillere har den beholdt samme form, men veier bare 60 gram. Den har USB-C og en batterilevetid på 95 timer.

Foto: Logitech

Musen og tastaturet er de viktigste komponentene i PC-gaming. Dersom musa ikke føles som en forlengelse av hånden min, spiller jeg ikke bra. Superlight 2 føles vektløs og jeg trenger ikke tenke over det. Den er som den første Superlight, men bedre. Med det kompakte designet og den pålitelige lightspeed trådløsteknologien, er Pro X TKL perfekt hvis du vil ha en clean setup. De er begge «must-haves» hvis målet ditt er å vinne, sier Oleksandr «s1mple» Kostyliev, Counter-Strike-spiller for NAVI.

Logitech G Pro X TKL Wireless Gaming keyboard

Også denne er utviklet i samarbeid med profesjonelle spillere, og har ikke noe numerisk tastatur for å gi mer plass til musen. Den har programmerbare taster, RGB-belysning, dedikerte medie- og volumkontroller og ytelsen til Logitechs trådløse Lightspeed-teknologi. Men du kan også bruke Bluetooth eller en USB-kabel. Med standardoppsettet er tastaturet kompatibelt med taster fra tredjeparter.

Foto: Logitech

Logitech oppdaterer også G Hub-kontrollpanelet. Der er DPI, følsomhet, rapporteringshastighet, overflate og spillinnstillinger koblet sammen. Det får et nytt følsomhetsgrensesnitt, flere programmerbare taster og støtte for plugins, blant annet fra Streamlabs.

Pris og tilgjengelighet

Alt tilbehøret er tilgjengelig nå og finnes i svart, hvitt og rosa.

PRO X TKL-gamingtastaturet har en veiledende utsalgspris på 2.699 kroner.
PRO X Superlight 2 gamingmus koster ca. 1.999 kroner.
PRO X 2 gamingheadset er tilgjengelig for ca. 2.999 kroner.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

Scroll to Top