Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nintendo stenger eShop for 3DS- og Wii U-konsoller i natt

Siste sjanse til å kjøpe og laste ned spill til de håndholdte konsollene.

Skrevet av / 27.03.23 - 18:11
Nintendo stenger eShop for 3DS- og Wii U-konsoller i natt

Allerede i fjor advarte Nintendo spillere om at de ville stenge butikken for Wii U og Nintendo 3DS. Og nå har dagen kommet, så dette er din aller siste sjanse til å kjøpe det spillet du har kikket på. Eller laste ned demoer av spill du ønsker deg.

Det er snakk om rundt 1000 (!) nedlastbare spill som forsvinner, blant annet Dr. Luigi, Pokémon Rumble U, Pushmo og Pokémon Picross, for å nevne noen.

Nintendo oppfordrer også på det sterkeste alle spillere til å innløse kreditt de har igjen på kontoen sin. Hvis du har koblet Nintendo Network ID-en din til Nintendo-kontoen din, kan også du bruke pengene til å kjøpe Nintendo Switch-spill.

Samtidig forsikrer Nintendo spillerne om at det fortsatt vil være mulig å laste ned kjøpte spill på nytt, motta oppdateringer og bruke tjenesten for online-spill. Det er bare selve butikken som stenger. Nintendo forsikrer også at de ikke har noen planer om å stenge de andre tjenestene.

Om du vil mimre tilbake på tiden med plattformen, tilbyr Nintendo et nettsted hvor du kan bli litt nostalgisk over spillprestasjonene dine.

Nintendo sier at eShop vil stenge kl 20:00 amerikansk østkyst-tid, som tilsvarer kl 01:00 skandinavisk tid.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Scroll to Top