Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Logitech G515 er et mekanisk tastatur med superlav profil

Skrevet av / 26.06.24 - 09:00
Logitech G515 er et mekanisk tastatur med superlav profil

Mekaniske tastaturer er fortsatt det beste valget for gaming. Men de er vanligvis store, tunge og klumpete. Og de bråker.

Dette er egenskaper som noen av oss ser på som en fordel. Men hvis du foretrekker noe lettere og mer elegant, bør du ta en titt på Logitechs nye G515-tastatur. Det er flatt som en pannekake (eller i det minste lavere enn en pizza) og nesten lydløst. Det er også ganske elegant å se ddpå.

(Foto: Logitech)

Med en høyde på bare 22 mm er det ikke behov for håndleddstøtte. G515 har lavprofilbrytere med en aktiveringsavstand på bare 1,3 mm. Den totale bevegelsen på tastene er 3,2 mm. G515 er også bygget med et lag lyddempende skum og fabrikksmurte kontakter. Heldigvis kan du fortsatt høre at det er et mekanisk tastatur, men lyden er mer dempet og sofistikert.

(Foto: Logitech)

Pris og tilgjengelighet

Logitech G515 kommer i to versioner: En trådløs version med Logitechs Lightspeed-standard, som fås nu til 1299 kr. Og en kablet version til 1699 kr, som kommer senere på året. Det trådløse tastatur understøtter også Bluetooth- og USB-forbindelse.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flatt tastatur kan nesten sendes som et brev

Her er de nye Xbox-konsollene

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Scroll to Top