Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Logitech G lanserer tilbehør for videostrømming

Mikrofoner og belysning i gaming-stil rettet mot streaming fra Logitech G.

Skrevet av / 23.09.23 - 12:00
Logitech G lanserer tilbehør for videostrømming

Logitechs varemerke for spilltilbehør, Logitech G, er nok mest kjent for tastaturer, mus og headsett, men har også andre produkter som mikrofoner takket være oppkjøpet av Blue. Nå lanseres også Creator Series, tilbehør for alle gamere som skaper innhold.

Foto: Logitech

Takket være ekspertisen til Blue kan de nå lansere spillorienterte mikrofoner under Logitech G-merket. Yeti GX har beholdt det klassiske Blue Yeti-designet, men er utstyrt med rullehjulet fra gamingmusene for å styre mikrofonforsterkningen med én hånd. Mikrofonen har et superkardoidt opptaksmønster, noe som betyr at den fremhever stemmen og undertrykker sidestøy. Du kan låse lydinnstillingene for å få en jevn lyd under opptak. Du kan også bruke effekter og filtre. Yeti GX er en plug-n-play USB-mikrofon og er kompatibel med Compass mikrofonarm.

Foto: Logitech

Yeti Orb er en enklere, brukervennlig USB-mikrofon med en spesialtilpasset kondensatorkapsel. Den har et strømlinjeformet utseende, RGB-logo og statuslys med justerbare lyseffekter for å sette stemningen under innspillingen.

Foto: Logitech

Litra Beam LX er et dobbeltsidig RGB-lys med TrueSoft-teknologi som former og retter lyset slik du vil ha det under filmingen. Med Lightsync RGB kan du forvandle rommet til et virtuelt lysshow. Lyset kan justeres fra varmt til kjølig (2700K-6500K) og er designet for å eliminere skarpe skygger. Det vil også støtte Windows Dynamic Lighting i Windows 11, som gjør det mulig å koordinere lyseffekter mellom ulike merker av belysningstilbehør.

Pris og tilgjengelighet

Alle produktene vil være tilgjengelige hos utvalgte forhandlere og på Logitech.com.

Veiledende priser: Yeti GX 1.899 kroner, Yeti Orb 849 kroner og Litra Beam LX 1.999 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

Scroll to Top