Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Logitech G Astro A50 X – nytt toppheadsett til konsoller

Femte generasjons Astro A50 trådløst headsett for seriøs konsollspilling

Skrevet av / 06.12.23 - 16:17
Logitech G Astro A50 X – nytt toppheadsett til konsoller

Det nye Logitech G ASTRO A50 X LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset inneholder hodetelefoner med mikrofon og en basestasjon med tilkoblinger der du også kan lade headsettet.

Les også 10 headsets til spill Står det gaming-headset på ønskelisten i år? Les vår store test av ti av markedets flotteste modeller.

Blant de nye funksjonene er Playsync-teknologien som gjør det mulig å veksle mellom XBOX, PS5 og PC ved å trykke på en knapp. PRO-G Graphene Audio Drivers for høyere lydkvalitet. 24-bit Lightspeed Wireless-teknologi for trådløs tilkobling med høyere båndbredde og høyere lydkvalitet. I tillegg har den 24 timers batterilevetid for de skikkelige lange spilløktene.

Foto: Logitech

I løpet av det siste tiåret har A50 blitt et ikonisk gamingheadset. Det skyldes det gamervennlige designet, sammen med førsteklasses lyd, komfort og holdbarhet. Vårt nye A50 X løfter serien ytterligere ved å kombinere A50s prisbelønte design med flere nye funksjoner og avansert teknologi som tar spillopplevelsen til neste nivå», sier Ujesh Desai, administrerende direktør for Logitech G.

Egenskaper ifølge pressemeldingen:

  • PLAYSYNC BYTT MELLOM KONSOLLER MED ETT TRYKK: Xbox + PS5 + PC samtidig. Hold kontakten med alle plattformene dine og bytt mellom dem med kontroller på øret.
  • PRO-G GRAPHENE AUDIO DRIVERS: Klarhet og respons for presis lydseparasjon, plassering og nøyaktig timing (40 mm diameter).
  • TRÅDLØS LIGHTSPEED I PROFESJONELL KLASSE: Ultrahøy ytelse, gjennomgående teknologi for responsiv og oppslukende spillyd uten ledning.
  • AVANSERT HDMI 2.1 PASSTHRU: Gir Ultra HD-oppløsning for de høyeste nivåene av konsollyd (24 bit) og visuell gjengivelse (4K 120 Hz).
  • FULL BAND HIGH RESOLUTION 48 kHz MICROPHONE: Lyd som en proff med A50 Xs høyoppløselige 16-biters 48 kHz LIGHTSPEED-mikrofon med full båndbredde som fanger opp et mye større lydspekter og når nye kvalitetsnivåer for trådløse mikrofoner.
  • WIRELESS DUAL-DEVICE MIXING: Hør to enheter samtidig; koble til en hvilken som helst konsoll via LIGHTSPEED og chat fra telefonen med Bluetooth.
  • 24 TIMERS SPILLETID (ved 78 dB): Rikelig med spilletid for heldagsbruk og alltid ladet, bare klikk A50 X inn i den magnetiske basestasjonsdokken.
  • AVANSERT G-HUB- OG MOBILAPP-KONTROLL: Finjuster spillydopplevelsen med 10-bånds parametrisk EQ, mikrofoninnstillinger, støyreduksjon, utgangsmiksing og mye mer.
  • HJERTET I SPILLUTSTYRET: Den nye integrerte basestasjonen A50 X har tilkobling til flere systemer, LIGHTSPEED Wireless og Bluetooth, et LED-statuspanel og magnetisk ladestasjon.
Les også Mus på krigsstien Hvis du vil spille noe som er mer avansert enn Solitaire og Tetris, må du ha en mus som kan henge med. Vi har testet en bunt av de beste gaming-musene akkurat nå.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G ASTRO A50 X trådløst gamingheadset + basestasjon er tilgjengelig fra 22. desember til 4699 kroner.

Les mer på Logitech G-siden

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Lyd & Bilde
Scroll to Top