Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

IKEA Brännboll er en pulserende stil for gaming

IKEA Brännboll er et uformelt møbel for gaming hjemme.

Skrevet av / 16.04.24 - 14:34
IKEA Brännboll er en pulserende stil for gaming

Gaming har blitt en livsstil for alle. Det har de selvfølgelig skjønt hos den svenske møbelkjeden IKEA. IKEA Brännboll er en serie livsstilsmøbler og tilbehør som er designet for å forene gamingens verden med hverdagens estetikk.

Det handler om å gjøre det så enkelt som mulig for folk å gå inn og ut av den virtuelle verdenen og skape et hjem der det er plass til å samles rundt spillopplevelsen», sier Henriette Ekholm, interiørdesignekspert hos IKEA Danmark.

Brännboll tilbyr multifunksjonelle løsninger. Enten det er for å dykke inn i en virtuell verden eller skape et koselig hjem, tilbyr serien allsidige møbler og tilbehør som enkelt kan forvandles fra spilloppsett til stilig interiør, skriver IKEA stolt i en pressemelding.

BRANNBOLL BRANNBOLL1 BRANNBOLL2
<
>
(Foto: IKEA)

Fokuset ligger på komfortable sitteplasser, inkludert ergonomiske stoler og en oppblåsbar stol som bryter med tradisjonelle spillmøbler. I tillegg inneholder kolleksjonen en spillstasjon som med sin sammenleggbare bordplate og diskrete oppbevaringsmuligheter enkelt forvandler spillområdet til et møbel når spillet er over.

IKEA Brännboll bryter med tradisjonell spilldesign ved ikke å være det minste svart i det hele tatt. Det skaper et «lekent uttrykk» som kombinerer «energien og dynamikken fra atletikk med komforten og ytelsen som er avgjørende for gaming.»

Brännboll-kolleksjonen lanseres i IKEA høsten 2024.

(Foto: IKEA)

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Scroll to Top