Nyhet

Headsett til musikk, gaming og hjemmekontor

Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.

Skrevet av / 12.04.21 - 11:29
Headsett til musikk, gaming og hjemmekontor

Creatives nye trådløse hybrid USB-headsett, Creative SXFI Air Gamer, lover å være noe for alle ved å gi spillere og musikkentusiaster lyd uten forsinkelse i spill, film og musikk, mens de med hjemmekontor får kreativ hjelp til digitale samtaler.

Creative SXFI Air Gamer er et hybrid-headsett med trådløs lyd via Bluetooth 5.0 og og kablet lyd uten delay med USB-C. Med den nye GamerChat-teknologien kan brukerne enkelt svare på telefonsamtaler uten å ta av seg hodetelefonene, og dermed hoppe rett inn i handlingen uten å gå ut av spillet. Det fungerer også med spillplattformer som Nintendo Switch, som vanligvis ikke støtter kommunikasjon i spillet.

Creative SXFI Air Gamer leveres med to mikrofoner: En kort til alminnelig bruk og en lang til gaming og hjemmekontor. (Foto: Creative)

Headsettet er laget for å bli brukt i lengre økter, og har myke, pustbare øreputer i kunstig lær. USB-C kabelen er kevlarforsterket, og det følger med to avtagbare mikrofoner, en lang til spilling og nettmøter, og en kortere og mer diskret til telefonsamtaler.

Pris og tilgjengelighet
Creative SXFI Air Gamer kan kjøpes nå, og koster EUR 139,99 (ca. 1.400 kroner).

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Streaming for gamere

Billigere modell av Asus ROG Ally

Neste Xbox Series X med buet design er muligens avslørt

Pro-gamingmus og -tastatur

IFA 2023: Nakkehøyttaler til gaming

Bærbar gaming i den dyreste klassen

Scroll to Top