TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Headsett til musikk, gaming og hjemmekontor

Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.

forfatter
Publisert 12.04.21 - 11:29

Creatives nye trådløse hybrid USB-headsett, Creative SXFI Air Gamer, lover å være noe for alle ved å gi spillere og musikkentusiaster lyd uten forsinkelse i spill, film og musikk, mens de med hjemmekontor får kreativ hjelp til digitale samtaler.

Creative SXFI Air Gamer er et hybrid-headsett med trådløs lyd via Bluetooth 5.0 og og kablet lyd uten delay med USB-C. Med den nye GamerChat-teknologien kan brukerne enkelt svare på telefonsamtaler uten å ta av seg hodetelefonene, og dermed hoppe rett inn i handlingen uten å gå ut av spillet. Det fungerer også med spillplattformer som Nintendo Switch, som vanligvis ikke støtter kommunikasjon i spillet.

Creative SXFI Air Gamer leveres med to mikrofoner: En kort til alminnelig bruk og en lang til gaming og hjemmekontor. (Foto: Creative)

Headsettet er laget for å bli brukt i lengre økter, og har myke, pustbare øreputer i kunstig lær. USB-C kabelen er kevlarforsterket, og det følger med to avtagbare mikrofoner, en lang til spilling og nettmøter, og en kortere og mer diskret til telefonsamtaler.

Pris og tilgjengelighet
Creative SXFI Air Gamer kan kjøpes nå, og koster EUR 139,99 (ca. 1.400 kroner).

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde