Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Haptisk feedback under beltestedet

Razer mener de har funnet en måte å lage maskinvare rettet spesielt mot et kvinnelig publikum. Og det handler ikke om rosa modeller.

Skrevet av / 09.04.24 - 06:00
Haptisk feedback under beltestedet

Vi sjekket datoen på pressemeldingen. Og så sjekket vi den en gang til for å være helt sikre. Men selv om det er april, er det likevel sant: Razer inngår et samarbeid om utstyr til lek som foregår utenfor skjermen.

Razers nye partner har lang erfaring på feltet. Det er nemlig Womanizer, et selskap som beskriver seg selv som et banebrytende merke innen seksuell wellness. Vi er altså inne på området utstyr som først og fremst brukes under beltestedet. Og når man retter seg mot kvinner, handler det ikke bare om å lage en rosa versjon av produktet. Den versjonen som vises i pressemeldingen, er faktisk i Razers velkjente svarte og giftgrønne farger.

Årsaken til at Womanizer har inngått et samarbeid med gamingspesialisten Razer, er selskapets Sensa HD Haptics-teknologi. Altså motorisert feedback.

Razer Sensa kan drive et bredt spekter av enheter og frigjøre deres fordypende evner og tilføre en helt ny dimensjon til opplevelsen gjennom berøringssansen. Og det har pirret nysgjerrigheten hos Womanizer.

En transformerende opplevelse

Den avanserte haptiske feedbacken og de sensoriske algoritmene som er utviklet ved hjelp av Razer Sensa, gir, som det heter i pressemeldingen, «et uovertruffent nivå av fordypning og presisjon som vil løfte produkter til nye høyder når det gjelder tilpasning og sensorisk engasjement, og gir brukerne en virkelig transformativ opplevelse.»

Razer Sensa HD Haptics handler om uovertruffen haptisk uttrykksevne. Teknologien gjør det mulig å skape nyanserte opplevelser der enheten forsvinner og berøringsfølelsen kan leveres på sitt beste», sier Eric Vezzoli, Associate Director Haptics hos Razer.

Hvis du er spent på nyheten, må du dessverre vente en liten stund til. Det første Womanizer-produktet med Razer-teknologi kommer først på markedet til sommeren.

…Men gamingstolen kan du ikke kjøpe

Selv om nyheten er uvanlig, er den helt seriøs, og samarbeidet med Womanizer vil garantert ta Razers produkter til steder de aldri har vært før.

Men hvis du lurer på hva som var årets aprilspøk, så har du svaret her: gamingstolen Razer Cthulhu! Du kan ikke kjøpe den noe sted. Men det har faktisk hendt at Razers aprilspøker har blitt så godt mottatt at de har blitt satt i produksjon.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Scroll to Top