Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Grand Theft Auto VI vender tilbake til Vice City

Det etterlengtede spillet fra Rockstar Games kommer i 2025. Med en kvinne i hovedrollen.

Skrevet av / 05.12.23 - 12:59
Grand Theft Auto VI vender tilbake til Vice City

17. september 2013. Så lenge er det siden Grand Theft Auto V ble lansert til PlayStation 3 og Xbox 360. Ryktene om den neste tittelen i det som kanskje er verdens mest populære spillserie har florert i årevis, og særlig siden februar 2022, da Rockstar Games offisielt bekreftet at selskapet jobbet med Grand Theft Auto VI.

Etter noen turbulente måneder, der Rockstar Games ble hacket og utallige videoer og skjermbilder fra GTA 6 ble lekket på nettet, har dagen endelig kommet der vi offisielt kan se de første bildene fra det kommende spillet. Rockstar Games har sluppet den første traileren for spillet, som ikke slippes før i 2025.

I skrivende stund har traileren snart rukket å passere 60 millioner visninger, og hvis du selv vil få med deg hvordan den massive fanskaren av GTA-serien reagerer på nyheten, kan du begynne med å lese de 570 606 kommentarene! Spenningen er til å ta og føle på!

Traileren fokuserer på spillets kvinnelige hovedkvarter, Lucia, som vi først ser iført en fengselsdrakt. Senere får vi se Lucia sammen med kjæresten Jason, og det er ganske tydelig at de to, som en slags moderne Bonnie og Clyde, vil forsøke å forfølge sin egen (kriminelle) versjon av den amerikanske drømmen.

Les også Netflix lanserer GTA The Trilogy I desember lanseres oppdaterte versjoner av Grand Theft Auto til iPhone og Android-mobiler.

Bakteppet er en ny og betydelig større utgave av Vice City (basert på Miami, Florida), som vi for første gang stiftet bekjentskap med for over 20 år siden i 2002 i Grand Theft Auto: Vice City, som var det fjerde spillet i serien.

Rockstar har sendt ut en kortfattet pressemelding som sier følgende om det kommende spillet:

Grand Theft Auto VI heads to the state of Leonida, home to the neon-soaked streets of Vice City and beyond in the biggest, most immersive evolution of the Grand Theft Auto series yet.”

Dessuten får vi vite at GTA 6 kommer til PlayStation 5 og Xbox Series X og S.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top