Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Gillette og Razer lanserer hygieneprodukter for gamere

Razers aprilspøk om Razer-barberhøvelen ble så populær at den nå har blitt et ekte produkt.

Skrevet av / 27.08.23 - 12:00
Gillette og Razer lanserer hygieneprodukter for gamere

Det er flere selskaper i teknologibransjen som har tradisjon i å presentere sine villeste ideer i en anledning av den årlige aprilsnarr. Men det er svært sjeldent at de faktisk blir til virkelige produkter. Og det er nettopp det som skjedde etter årets aprilspøk med Razer Razer, en gamingmus som også kan brukes som barbermaskin.

Aprilsnarr (Foto: Razer)

Siden Razer Razor ble lansert som en spøk, har vi hatt et brennende ønske om å designe en selv. Og nå er vi glade for å kunne gi fansen vår det de har bedt om. Samarbeidet har resultert i et design som er utviklet av begge designteamene våre, og som inkorporerer det beste fra både Gillette og Razer med fokus på kvalitet og velvære», sier Ayesha Durante, Global Marketing Manager for Razer.

Selve barberhøvelen kan kanskje ikke skryte av «360 fps («follicles per second»)», eller at «etter barbering med Razer Razer har testpersoner rapportert om en forbedret spillytelse på opptil 69 %». Den har imidlertid metallhåndtak, fem fleksible blader og et magnetisk stativ. Og selvfølgelig den ikoniske Razer-grønnfargen.

Det faktiske produktet, GilletteLabs Razer Limited Edition, finner du hos Gilette.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Spill "Fallout" i Excel

Gaming med AI-hjelp

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Scroll to Top