TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Gaming-ørepropper fra Roccat og Turtle Beach

Roccat og Turtle Beach har laget helt trådløse ørepropper til gaming og trening.

forfatter
Publisert 24.03.22 - 12:27

Turtle Beach og Roccat har begge lansert helt trådløse ørepropper, som kan brukes til både trening og gaming på farten. Og hvem av dem man skal velge avhenger kun av personlig stil og merkelojalitet. Da de er begge er to varianter av samme modell. Roccat eies også av Turtle Beach.

SCOUT AIR IMAGE 4
Turtle Beach Scout Air. (Foto: Turtle Beach)

Turtle Beach Scout Air og Roccat Syn Buds kan brukes med alle Bluetooth-enheter. Til stor glede for mobilspillere har de «Game Mode» med 60ms latenstid. Dobbelte mikrofoner skal kunne gi klare stemmer, og det er 20 timers samlet batteritid (fem timer i proppene og 15 timer ekstra via oppladingsetuiet. Scout Air og Syn Buds Air er IPX4-klassifiserte for svette- og vanntetthet, så de kan også brukes til trening.

Syn Buds Air Press Pic 01 3840x2160
Roccat Syn Buds Air. (Foto: Turtle Beach)

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde