Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CES 2024: HP og OMEN presenterer nye produkter i Las Vegas

Laptop og gaming-PC med AI-teknologi.

Skrevet av / 09.01.24 - 16:01
CES 2024: HP og OMEN presenterer nye produkter i Las Vegas

På CES 2024 har HP avduket sin nyeste bærbare, Spectre x360, mens selskapets gamingmerke OMEN har presentert Transcend 14, en ny gaming-laptop.

HP Spectre x360
HP Spectre x360 i 16″-utgaven. (Foto: HP)

Spectre x360 fra HP er designet for å oppfylle brukerens behov, enten det er snakk om jobb eller underholdning, lover HP. I tillegg til AI-teknologi og Intel Ultra-prosessorer har denne bærbare maskinen også et 9 MP-kamera med lysjustering, adaptiv skjermjustering og en 2,8K OLED-skjerm. Den har også lydtilpasning fra Poly for å sikre tydelig tale. Denne modellen er en del av en ny serie som også inkluderer tilbehør som de trådløse øreproppene Poly Voyager Free 20, det ergonomiske trådløse tastaturet HP 960 og den oppladbare trådløse musen HP 690, som ifølge HP er utviklet for å optimere brukeropplevelsen.

Poly Voyager Free 20
Poly Voyager Free 20 trådløse ørepropper. (Foto: HP)

OMENs nye bærbare gaming-PC, Transcend 14, markedsføres som den letteste og kuleste bærbare gaming-PC-en på markedet. Den veier bare 1637 gram og har opptil 11,5 timers batteritid. Med en Intel Core Ultra 9 185H-prosessor og en NVIDIA® GeForce RTX 4070 GPU skal denne modellen kunne håndtere krevende spill og kreative oppgaver, hevder OMEN. Skjermen er en IMAX Enhanced Certified 2.8K 120Hz VRR OLED-skjerm, og maskinen er den første bærbare gaming-PC-en med lyd fra HyperX, noe som gir en enda bedre lydopplevelse. OMEN Transcend 14 er dessuten utstyrt med termisk teknologi basert på Intels Dual Channel Flow-teknologi, noe som ifølge produsenten gjør den til den kjøligste 14-tommers gaming-laptopen på markedet.

OMEN Transcend 14" gaming laptop.
OMEN Transcend 14″ gaming-laptop. (Foto: OMEN)

I tillegg til Transcend 14 har OMEN også kommet med gaming-skjermen Transcend 32 UHD 240Hz OLED Gaming monitor, som sies å være verdens mest avanserte gaming-skjerm. Denne skjermen har teknologi som gjør det mulig å bytte mellom enheter og dra og slippe filer mellom enheter med OMEN Gear Switch Technology. I tillegg har OMEN oppdatert sin Transcend 16,1″ bærbare gaming-pc med en 4K 240Hz OLED-skjerm og introdusert nye HyperX-produkter, inkludert HyperX Cloud Mini-headset og HyperX Clutch Tanto Mini Wired Controller, som er utviklet for å forbedre spillopplevelsen.

OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED Gaming monitor
OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED Gaming monitor. (Foto: OMEN)

Pris og tilgjengelighet

HP Spectre x360 er tilgjengelig nå. Modellen med 14-tommers skjerm koster fra 18.999 NOK, mens 16-tommersmodellen koster fra 27.999 NOK.

Både OMEN Transcend 14 og OMEN Transcend 16 er tilgjengelige fra april. Prisene starter fra 21.499 NOK.

Transcend 32 Gaming-skjermen kommer på markedet senere i år. Prisen er fremdeles ikke kjent.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nye gaming-skjermer for alle og enhver

De beste spillene i 2024 (hittil)

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Samsung 3D-skjerm uten 3D-briller

Razer gir deg et spark i baken

Lyd & Bilde
Scroll to Top