TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

CES 2023: Nye gaming headset fra Audio-Technica

StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.

forfatter
Publisert 13.01.23 - 11:00

Gaming er ekstremt populært, og da snakker vi ikke bare om å spille selv: Det å se på andre mens de spiller, eller dele sine egne krumspring på streaming-plattformer som Twitch og YouTube har også blitt en populær(og for noen svært innbringende) aktivitet. Men da gjelder det å ha utstyret i orden!

Japanske Audio-Technica har åpenbart innsett dette, for på CES 2023 lanserte de to nye hodesett i modellserien StreamSet, som er spesielt innrettet mot gamere, live-streamere og innholdsprodusenter.

Les også 10 headsets til spill Står det gaming-headset på ønskelisten i år? Les vår store test av ti av markedets flotteste modeller.

 

Audio-Technica StreamSet ATH-M50xSTS og ATH-M50xSTS-USB

StreamSet-serien består av to kablede modeller med henholdsvis XLR og USB-tilkobling. Øreklokkene er basert på den allerede velkjente M50X med 45 mm drivere, som er meget populær blant DJ-er og andre proffbrukere. Men her kommer den altså med kabel for enten USB eller XLR, og viktigst av alt – en høykvalitets mikrofon, hentet fra 20-serien til Audio Technica.

Den analoge ATH-M50xSTS kommer med en to meter lang kabel med jack-plugg og XLR, for å koble mikrofonen til en mikser. Den digitale ATH-M50xSTS-USB, som navnet tilsier, har en USB-A-kabel med USB-C-adapter for direkte tilkobling til datamaskiner. STS-USB-modellen har også innebygd 24-bit/96 DAC, og en funksjon som lar deg høre stemmen din i headsettet og regulere volumet med et hjul på siden av øreklokken.

ath-m50xsts-usb_09 ath-m50xsts_08
<
>
ATH-M50xSTS-USB. (Foto: Audio-Technica)
Les også Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Audio-Technica ATH-WP900_Lifestyle_Image 1 (1)- scaled

Pris og tilgjengelighet

Begge modellene er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, med levering senere i 2023. ATH-M50xSTS skal koste 199 euro, mens ATH-M50xSTS-USB skal koste 229 euro.

https://youtu.be/VHgZ-BWc3ZE

Technical specifications ATH-M50xSTS / ATH-M50xSTS-USB
Type Closed-back dynamic
Driver Diameter 45 mm
Frequency Response 15 to 28,000 Hz
Maximum Input Power 1,600 mW
Sensitivity 99 dB/mW
Impedance 38 ohms
Weight Approx. 330 g (12 oz), without cable
Cable Length 2.0 m (6.6’)
Plug ATH-M50xSTS: 3-pin XLR-M type plug, 3.5 mm (1/8”) gold-plated stereo mini-plug/3 pole
ATH-M50xSTS-USB: USB Type-A
Microphone Type Back electret condenser
Microphone Sensitivity -44.5 dB (0 dB = 1V/Pa, at 1 kHz) (ATH-M50xSTS)
Microphone Frequency Response 50 to 20,000 Hz (at 3 cm)
Microphone Polar Pattern Unidirectional
System Operation USB2.0 compliant (ATH-M50xSTS-USB)
Supported OS Windows 10, Windows 11
macOS Catalina, macOS Big Sur, macOS Monterey (ATH-M50xSTS-USB)
Supported Sampling Rates 44.1 kHz / 48 kHz / 88.2 kHz / 96 kHz (ATH-M50xSTS-USB)
Supported Bit Depth 16 bit / 24 bit (ATH-M50xSTS-USB)
Power Supply USB power (5 V DC) (ATH-M50xSTS-USB)
Phantom Power 11 to 52 V DC, 2 mA (ATH-M50xSTS)
Accessories Included ATH-M50xSTS: Earpads, 6.3 mm (1/4″) stereo adapter
ATH-M50xSTS-USB: Earpads, USB conversion adapter (USB-Type-A to USB Type-C)
Replacements/separately sold items ATH-M50xSTS: Earpads, 6.3 mm (1/4″) stereo adapter; ATH-M50xSTS-USB: Earpads, USB conversion adapter (USB-Type-A to USB Type-C)
Notes For product improvement, the product is subject to modification without notice.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
LG lanserer bøyelig OLED-skjerm LGs elleville OLED-skjerm kan veksle mellom buet og flat med et knappetrykk. Men prisen blir relativt saftig!
Razer sikter mot hodet Razers nye gaming-lydplanke vet hvor du sitter, og tilpasser lyden for å gi en 3D-surroundopplevelse.
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
10 fete spillhodetelefoner Vil du starte året med å oppgradere lyden til spillene dine? Les vår store test av ti av markedets beste modeller.
Er du på utkikk etter en ny laptop til julegave? Er du klar for å bytte ut den gamle PC-en? Her finner du de beste bærbare maskinene på markedet!
Følg Lyd & Bilde