Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Asus lanserer redesignet nettbrett med skikkelig tøft design

I samarbeid med tech-designselskapet Acronym lanserer Asus en limited edition av spillnettbrettet ROG Flow Z13.

Skrevet av / 31.03.23 - 17:17
Asus lanserer redesignet nettbrett med skikkelig tøft design

Å kalle Asus ROG Flow Z13 for et nettbrett er virkelig å underverdere produktet. I tillegg til å kunne brukes liggende i sengen med touch-skjermen, kan man også koble til tastatur, mus eller en spillkontroller! På innsiden kan man konfigurere den med opptil en Intel Core i9-prosessor, Nvidia GeForce-grafikkort, 4K-skjerm, 16 GB minne og 1 TB lagring! Her er det snakk om en skikkelig gaming-maskin, med andre ord.

Likevel skiller den seg ikke spesielt ut fra mengden når det gjelder utseendet. Det er en svart boks med et lite gitter og noen røde detaljer, akkurat som mange andre gaming-laptoper. Det vil Asus nå gjøre noe med i et nytt samarbeid med Acronym, som har designet tech-produkter for en rekke store selskaper. Til dette prosjektet har de slått på stortromma og hentet inn selvese Phil Saunders, som bl.a. er mannen bak Iron Mans ikoniske drakt.

Ikke noe plastikk-tull her, dette nettbrettet er laget av Metal! (Foto: Asus)

Nå har de redesignet Asus ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 med et CNC-freset kabinett i aluminium, gummigrep, beskyttede hjørner, kule designelementer og et spennende bæresystem der kabinettet er «sin egen veske» med bærestropper som hektes inn i hjørnene.
Dette er virkelig en tøff gaming-pc som får folk til å snu seg!

Acronyms medstifter Errolson Hugh kommenterer:

 

The design idea of the RMTO2 seeks to make a new proposition. We’re trying to reimagine how users interact with the world around them, together with their machine, and do things in a new way.

Asus ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 har en unik bærereim (Foto: Asus)

På innsiden har Asus ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 en Intel Core i9-13900H-prosessor, samt en oppgradering til et Nvidia Geforce RTX 4070-grafikkort, i tillegg til en MUX-switch for å få enda bedre ytelse med eksterne grafikkort. For eksempel Asus XG Mobile med Nvidia Geforce RTX 4090! Skjermen har 165 Hz oppdateringsfrekvens, 500 nits lysstyrke og Gorilla glass for beskyttelse mot riper.

 

Asus ROG Flow Z13 (GZ301ZE-LD183W)

Superkrefter i nettbrettform

Asus ROG Flow Z13 er skapt til gaming – men perfekt til tallknusing

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

IKEA: Street style for gamere

Razers nye samarbeid tar kundene med buksene nede

Gaming-flaggskip fra LG

Slik blir PS5 Pro

Streaming og gruppechat i farger

PS5-oppdateringen rulles ut nå

Spill PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste opp

Samsung 3D-skjerm uten 3D-briller

Razer gir deg et spark i baken

Skjermer skal være svære - og PC-ene smarte

MSI setter klørne i håndholdt gaming

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top