TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

AOCs gaming heter nå Agon

Dataskjerm-giganten AOC har nå offisielt skapt et undermerke til selskapets gamingskjermer.

forfatter
Publisert 28.07.21 - 21:45

Taiwanske AOC, som er blant de største produsentene av skjermer til dataer og fjernsyn, har nå valgt å gi gaming større oppmerksomhet. Det skjer ved annonseringen av et nytt undermerke kalt Agon by AOC. Det nye merket vil samle AOCs eksisterende gaming-skjermer og tilbehørsserier samt utvide porteføljen med nye modeller til gamere i alle klasser – fra hobbyspillere til esport-utøvere.

«Spillindustrien og spesielt eksportsektoren tilhører de raskt voksende teknologimarkedene, og er også de mest spennende,» sier Stefan Sommer, Head of Global Marketing hos AOC. Han fortsetter:

«Agon by AOC vil uten tvil heve standarden for gaming-økosystemer.» 

Selv om den formelle oppdelingen er ny, så er navnet Agon likevel godt kjent. AOC har siden 2016 samlet de beste av sine gamingskjermer i produktserien Agon. Men fremover vil Agon altså bli en paraply for alle gamingprodukter fra AOC.

Nye modeller

De første nye produktene under Agon har nettopp blitt annonsert. Det handler om AOC CU34G3S (artikkelbildet), som er en krummet 165 Hz-skjerm på 34″ i 21:9-format og med WQHD-opløsning (3440 x 1440).

Skjermene AOC CQ32G3SU på 31,5″ og AOC CQ27G3SU på 27″ er begge utstyrt med QHD-oppløsning (2560 x 1440) og 16:9-format.

AOC CU34G3S og CQ32G3SU er allerede tilgjengelige til priser på henholdsvis 6939 og 4589 kr. CQ27G3SU, C27G3U kan kjøpes fra september til en veiledende pris på 4079 kr.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Logitech G Cloud er en konsoll til alle spill Spill fra skyen - på den cloudtjenesten du vil. Logitechs nye håndholdte konsoll prøver å dekke dem alle.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
LG girer opp med ny OLED gaming-skjerm Ny heftig gaming-skjerm endelig klar for Norden.
PlayStation 5 får 1440p-støtte Gladnyhet for de med PC-skjerm - kan lastes ned nå.
Følg Lyd & Bilde