Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

AOCs gaming heter nå Agon

Dataskjerm-giganten AOC har nå offisielt skapt et undermerke til selskapets gamingskjermer.

Skrevet av / 28.07.21 - 21:45
AOCs gaming heter nå Agon

Taiwanske AOC, som er blant de største produsentene av skjermer til dataer og fjernsyn, har nå valgt å gi gaming større oppmerksomhet. Det skjer ved annonseringen av et nytt undermerke kalt Agon by AOC. Det nye merket vil samle AOCs eksisterende gaming-skjermer og tilbehørsserier samt utvide porteføljen med nye modeller til gamere i alle klasser – fra hobbyspillere til esport-utøvere.

«Spillindustrien og spesielt eksportsektoren tilhører de raskt voksende teknologimarkedene, og er også de mest spennende,» sier Stefan Sommer, Head of Global Marketing hos AOC. Han fortsetter:

«Agon by AOC vil uten tvil heve standarden for gaming-økosystemer.» 

Selv om den formelle oppdelingen er ny, så er navnet Agon likevel godt kjent. AOC har siden 2016 samlet de beste av sine gamingskjermer i produktserien Agon. Men fremover vil Agon altså bli en paraply for alle gamingprodukter fra AOC.

Nye modeller

De første nye produktene under Agon har nettopp blitt annonsert. Det handler om AOC CU34G3S (artikkelbildet), som er en krummet 165 Hz-skjerm på 34″ i 21:9-format og med WQHD-opløsning (3440 x 1440).

Skjermene AOC CQ32G3SU på 31,5″ og AOC CQ27G3SU på 27″ er begge utstyrt med QHD-oppløsning (2560 x 1440) og 16:9-format.

AOC CU34G3S og CQ32G3SU er allerede tilgjengelige til priser på henholdsvis 6939 og 4589 kr. CQ27G3SU, C27G3U kan kjøpes fra september til en veiledende pris på 4079 kr.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Epic Games må hoste opp

Samsung 3D-skjerm uten 3D-briller

Razer gir deg et spark i baken

Skjermer skal være svære - og PC-ene smarte

MSI setter klørne i håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens datamaskiner og gaming-utstyr

Flere Samsung OLED-gamingskjermer

De mest solgte Steam-spillene i 2023

5 gaveideer til gameren

Nytt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første offisielle traileren!

Spill på Youtube

0
Scroll to Top