Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

AOCs gaming heter nå Agon

Dataskjerm-giganten AOC har nå offisielt skapt et undermerke til selskapets gamingskjermer.

Taiwanske AOC, som er blant de største produsentene av skjermer til dataer og fjernsyn, har nå valgt å gi gaming større oppmerksomhet. Det skjer ved annonseringen av et nytt undermerke kalt Agon by AOC. Det nye merket vil samle AOCs eksisterende gaming-skjermer og tilbehørsserier samt utvide porteføljen med nye modeller til gamere i alle klasser – fra hobbyspillere til esport-utøvere.

«Spillindustrien og spesielt eksportsektoren tilhører de raskt voksende teknologimarkedene, og er også de mest spennende,» sier Stefan Sommer, Head of Global Marketing hos AOC. Han fortsetter:

«Agon by AOC vil uten tvil heve standarden for gaming-økosystemer.» 

Selv om den formelle oppdelingen er ny, så er navnet Agon likevel godt kjent. AOC har siden 2016 samlet de beste av sine gamingskjermer i produktserien Agon. Men fremover vil Agon altså bli en paraply for alle gamingprodukter fra AOC.

Nye modeller

De første nye produktene under Agon har nettopp blitt annonsert. Det handler om AOC CU34G3S (artikkelbildet), som er en krummet 165 Hz-skjerm på 34″ i 21:9-format og med WQHD-opløsning (3440 x 1440).

Annonse

Skjermene AOC CQ32G3SU på 31,5″ og AOC CQ27G3SU på 27″ er begge utstyrt med QHD-oppløsning (2560 x 1440) og 16:9-format.

AOC CU34G3S og CQ32G3SU er allerede tilgjengelige til priser på henholdsvis 6939 og 4589 kr. CQ27G3SU, C27G3U kan kjøpes fra september til en veiledende pris på 4079 kr.

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.