Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Tren smartere med Polar

Vantage M2 og Ignite 2 er begge nye klokker fra Polar som angivelig skal hjelpe deg å trene smartere - ikke hardere.

Skrevet av / 30.03.21 - 09:00
Tren smartere med Polar

I tillegg til de vanlige smartklokke-funksjonene som vi bruker på lignende treningsklokker slik som musikkstyring, vær, push- og telefonvarsler, så skal disse klokkene også gi deg ulike treningstips hver dag basert på hva den tror at din kropp kan ha godt av. Klokken har moduser for styrke, kondisjon og coretrening.

Menyspråket finnes blant annet på Norsk, Svensk, Dansk og Finsk.

Det er på natta det skjer

Ved hjelp av «Nighty Recharge» måles søvn og restitusjon og viser om kroppen din er klar for en ny treningsøkt eller om det er på tide med en hviledag. Alt for å finne den optimale balansen for helse og velvære.

Ha på deg din Vantage M2 eller Ignite 2 når du sover og bli klar over hvor godt du sover og restituerer. Foto: Polar

Både Polar Vantage M2 og Ignite 2 måler pulsen fra håndleddet. Optisk pulsmåling kombineres med annen sensorteknologi for å regne bort alle bevegelser som kan forstyrre pulsignalet og gi unøyaktige avlesninger. Klokken kan også kobles sammen med Polar 10 pulssensor og Polar Pro for bedre presisjon.

Polar Vantage M2

Hvis du driver med multisport eller triathlon kan Polar Vantage M2 være den som passer deg best. Her finnes blant annet en funksjon som lar deg se hvor mye du har trent i det siste, hvordan dine treningsøkter belaster ulike deler av kroppen samt hvordan det påvirker din prestasjon.

Med Polar Vantage M2 får du en oversikt på hvordan dine treningsøkter belaster ulike systemer og hvordan det påvirker din prestasjon. Foto: Polar

Er du glad i løping kan du få et personlig treningsprogram som tilpasses til deg og dine mål, og du kan til og med se en beregning av din VO2max og se hvordan løperesultatet utvikles. Vantage M2 har også en energipåminnelsesfunksjon som sier fra når det er på tide å fylle på med energi og veske under en lengre treningsøkt. Alt for at du skal få mest mulig ut av treningen.

Ifølge Polar har Vantage M2 opptil 30 timers batteritid i treningsmodus (GPS og pulsmåling på håndleddet) eller opptil 5 dager i klokkemodus med kontinuerlig pulsmåling.

Ignite 2 er oppgitt til ha opptil 20 timers batteritid i treningsmodus (GPS og pulsmåling på håndleddet) eller opptil 5 dager i klokkemodus med kontinuerlig pulsmåling. Men produsenten sier også at man kan få opptil 100 timers batteritid ved hjelp av ulike strømsparingsalternativer.

Både Vantage M2 og Ignite 2 finnes i flere fargevalg og med ulike armbåndsmaterialer. Les mer på polar.com

 

Polar Vantage M2 og Ignite 2: Pris og tilgjengelighet 

Polar Vantage M2 koster 2.990 NOK og Ignite 2 koster 2.399 NOK. Begge kan bestilles fra 31. mars med leveranse fra april.

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top