Tren smartere med Polar

Vantage M2 og Ignite 2 er begge nye klokker fra Polar som angivelig skal hjelpe deg å trene smartere - ikke hardere.
Annonse
Annonse
forfatter

I tillegg til de vanlige smartklokke-funksjonene som vi bruker på lignende treningsklokker slik som musikkstyring, vær, push- og telefonvarsler, så skal disse klokkene også gi deg ulike treningstips hver dag basert på hva den tror at din kropp kan ha godt av. Klokken har moduser for styrke, kondisjon og coretrening.

Menyspråket finnes blant annet på Norsk, Svensk, Dansk og Finsk.

Det er på natta det skjer

Ved hjelp av “Nighty Recharge” måles søvn og restitusjon og viser om kroppen din er klar for en ny treningsøkt eller om det er på tide med en hviledag. Alt for å finne den optimale balansen for helse og velvære.

Ha på deg din Vantage M2 eller Ignite 2 når du sover og bli klar over hvor godt du sover og restituerer. Foto: Polar

Både Polar Vantage M2 og Ignite 2 måler pulsen fra håndleddet. Optisk pulsmåling kombineres med annen sensorteknologi for å regne bort alle bevegelser som kan forstyrre pulsignalet og gi unøyaktige avlesninger. Klokken kan også kobles sammen med Polar 10 pulssensor og Polar Pro for bedre presisjon.

Polar Vantage M2

Annonse

Hvis du driver med multisport eller triathlon kan Polar Vantage M2 være den som passer deg best. Her finnes blant annet en funksjon som lar deg se hvor mye du har trent i det siste, hvordan dine treningsøkter belaster ulike deler av kroppen samt hvordan det påvirker din prestasjon.

Med Polar Vantage M2 får du en oversikt på hvordan dine treningsøkter belaster ulike systemer og hvordan det påvirker din prestasjon. Foto: Polar

Er du glad i løping kan du få et personlig treningsprogram som tilpasses til deg og dine mål, og du kan til og med se en beregning av din VO2max og se hvordan løperesultatet utvikles. Vantage M2 har også en energipåminnelsesfunksjon som sier fra når det er på tide å fylle på med energi og veske under en lengre treningsøkt. Alt for at du skal få mest mulig ut av treningen.

Ifølge Polar har Vantage M2 opptil 30 timers batteritid i treningsmodus (GPS og pulsmåling på håndleddet) eller opptil 5 dager i klokkemodus med kontinuerlig pulsmåling.

Ignite 2 er oppgitt til ha opptil 20 timers batteritid i treningsmodus (GPS og pulsmåling på håndleddet) eller opptil 5 dager i klokkemodus med kontinuerlig pulsmåling. Men produsenten sier også at man kan få opptil 100 timers batteritid ved hjelp av ulike strømsparingsalternativer.

Annonse

Både Vantage M2 og Ignite 2 finnes i flere fargevalg og med ulike armbåndsmaterialer. Les mer på polar.com

 

Polar Vantage M2 og Ignite 2: Pris og tilgjengelighet 

Polar Vantage M2 koster 2.990 NOK og Ignite 2 koster 2.399 NOK. Begge kan bestilles fra 31. mars med leveranse fra april.

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Vantage M2 og Ignite 2 er begge nye klokker fra Polar som angivelig skal hjelpe deg å trene smartere - ikke hardere.
Med en stilren design og smarte funksjoner skal OnePlus Watch styrke den tilkoblede opplevelsen.
Nye smart-låser som du kan snakke til - og som kan snakke med dine andre smart-enheter.
Den trådløse dørklokka kjenner igjen hvem som ringer på døra.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design