Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Trådløs lommehøyttaler

Med denne lille høyttaleren kan fem stykker veksle på å være DJ

Skrevet av / 22.11.13 - 12:00
Trådløs lommehøyttaler

Deck er en liten lommevennlig høyttaler fra amerikanske SOL Republic. Som ble startet av Scott Hix og Kevin Lee, sistnevnte er sønn av Monsters grunnlegger Noel Lee, og en av de som var med på å starte Beats By Dr. Dre. De karakteristiske hodetelefonene med rød ring som alle fotballspillere bruker.

SOL er derfor et ganske ungt selskap, men de har rukket å markere seg med hodetelefoner i samme klasse som Beats, og nå kommer en liten høyttaler med en unik egenskap.

DECK_Perspective_ElectroBlue_500x500

Den spiller 360 grader, og SOL påstår at rekkevidden til den trådløse høyttaleren, er 100 meter. Høyttaleren som finnes i gult, blått, grått og rødt, har en fiffig finesse kalt Heist Mode.

Da kan opptil fem stykker være koblet opp til høyttaleren samtidig, og så kan de veksle på å spille låter.

Den kan pares med mobilen via NFC og bruker Bluetooth slik at man kan spille musikk trådløst fra alle enheter med BT. Man kan koble sammen flere Deck-høyttalere for stereolyd, og den spiller i 10 timer på en lading.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top