TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
17. Mai tilbud - 3 mnd LB+ for 17 kr!
KJØP

Spesialutgave av PS4 er utsolgt

Hvis du var en av de som fikk klørne i en PlayStation 4 20th Anniversary Edition, kan du glise fra øre til øre - og hele veien til banken.

forfatter
Publisert 09.12.14 - 11:20

For å feire sitt 20-årsjubileum lanserte Sony akkurat en spesialutgave av PS4-konsollen, i samme farger som den opprinnelige PlayStation. Den ble gitt ut i 12.300 eksemplarer, som representerte datoen for den opprinnelige lanseringen, nemlig 3. desember (12.3) 1994.

Undertegnede var selv blant de som ønsket å få tak i en, som til 4.500 kroner ikke var altfor stivt priset.

Nå har toget gått, uten å ha stoppet innom den norske perrongen. Alle eksemplarer er utsolgt. Om du vil prøve å få tak i en, må du på eBay.

Vi håper du har BSU-kontoen intakt. I visse tilfeller har nemlig konsollen gått for over 100.000 kroner!

Vil du se på utpakkingen av den lekre konsollen, kan du stikke over til engadget.com.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend