Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommergadgets del 7

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste. Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.

Skrevet av / 20.06.11 - 13:30
Sommergadgets del 7

Sommermobilen

LG Optimus Black mobiltelefon

Pris: 3.500 kr
Kjøp: lg.com

Nå behøver du ikke sitte under parasollen for å kunne sjekke mobilen Sollys er et elende, for man ser jo ikke hva som står på mobilen.  Løsningen er å skaffe seg Optimus Black som sies å ha verdens mest lyssterke skjerm, og skal være like lesbar inne som ute.  Den er dessuten bare 6 mm tynn og veier 109 gram, så den slipper man lett ned i en lomme eller liten håndveske.  Kameraet er på 5 Mp og den kan filme i 720 HD-oppløsning.  Den kjører på Android 2.2 så du har fortsatt tilgang til sosiale media og alle dine favorittapper.

Bilferiens redning

Jensen Media:link ML9000 Twin Bærbar DVD-spiller


Pris: ca 2790 kr
Kjøp: Jensenscandinavia.com

Ut på tur, aldri sur kan være en sannhet med modifikasjoner hvis du har barn i baksetet. Heldigvis finnes det råd. Pappa, er vi snart fremme? En bærbar DVD-spiller kan være en etterlengtet fredsmegler på biltur, og du trenger to skjermer slik at alle kan se. Jensen har satt sammen en kjekk og rimelig pakke med med alt du trenger. ML9000 Twin består av to 9 tommers LCD-skjermer – den ene har DVD-spiller innebygd og signalet trekkes videre til den andre. Skjermene går selvsagt på 12 volt og kommer med en enkel og festebrakett som kan sitte igjen i nakkestøttene mens spillerne brukes innendørs. Sist men ikke minst følger det med trådløse hodetelefoner – dermed skulle det være mulig å holde det både stille og rolig i baksetet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top