Search
Generic filters

Sommergadgets del 6

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.

Musikk overalt

Pure Acoustics Hipbox Portabel høyttaler

Pris: 400 kr
Kjøp: target.no

Når du bare MÅ dele musikken din med andre gjelder det å ha en høyttaler i lommen. Hipbox er en uvanlig solid liten høyttaler som du enkelt kan ha med deg overalt.  Musikken kan man ha liggende på USB-minne eller SD-kort.  Eller man kobler helt enkelt til med sin mobiltelefon, MP3-spiller, iPad eller laptop fra hodetelefoninngangen til Hipbox-ens stereotilkobling.  Og går man tom for musikk kan alltid slå på FM-radioen i stedet.  Takket være det oppladbare batteriet kan man ha kul i fire timer.  Fås i hvitt, svart, rødt og lime.

Dataen som tåler solskinn

Samsung 9-serien Bærbar datamaskin

Pris: 13.000 kr
Kjøp: samsung.no

Med ekstra lyssterk skjerm ser man godt hva som står på skjermen selv om man sitter på uterestauranten. Når solen kommer er det mange av oss som tenker at man egentlig burde legge dataen i vesken og sette seg i parken i stedet.  Men når man vel er der oppdager man hurtig at så fort det kommer litt sol på skjermen så ser man ingen ting.  Samsungs nye 9-serie har dobbelt så lyssterke skjermer, og har derfor som første bærbare datamaskin fått utmerkelsen TCO Certified Edge.  Resten av innholdet er heller ikke ille.  Den er 16 mm tynn, veier 1,3 kilo, har lynrask SSD-disk og syv timers batteritid.

Bad med mobilen

Sealabox Vanntett mobilfutteral

Pris: 390 kr
Kjøp: expansys.no

Vær kulest på Facebook og ta undervannsbilder som du poster fra vannet. For de som får nervøse rykninger om de er mer enn en meter fra mobilen, må det å bade være et mareritt.  Eller enda verre, tenk om noen stjeler mobilen når du vender ryggen til.  Ingen fare, med Sealabox vanntette futteral kan du ta med deg mobilen på svømmeturen.  Passer til en mengde mobiler, men fungerer best sammen med iPhone, hvor man også har tilgang til knappen.  Takket være silikonbelegget kan man også bruke pekeskjermen, og den tåler opp til en meters dyp.

Lad alt på veien

TomTom multilader Billader

Pris: 200 kr
Kjøp: tomtom.no

Lad tre gadgets på en gang i bilen – ekstra hurtig til og med. Vi gadgetsnerder banner alltid over at det bare finnes et sigarettenneruttak i bilen.  Hvordan skal man holde liv i GPS-en, mobilen og iPaden på lengre bilturer?  Svaret er helt enkelt TomToms multilader.  To USB-porter gjør det enkelt å lade de fleste mobile tilbehørene.  En av dem er til og med på 2,1 ampere, noe som resulterer i rask lading av strømslukende apparater som iPad.  Og man kan fortsatt lade gadgets som GPS-er eller DVD-spillere til bilen samtidig.

Trådløs ferielyd

Jensen partyPal  Trådløs iPod-høyttaler


Pris: ca 1.200 kr
Kjøp: Jensenscandinavia.com

Om sommeren beveger man seg gjerne litt friere enn ellers, og da kan det være en fordel med trådløse høyttalere. Med Jensen partyPal kan du sette iPoden din på plass i ladedokken og ta med høyttalerne dit du vil innen 20 meters rekkevidde. Høyttalerne er fullstendig trådløse, de drives nemlig av batterier som lades via induksjon. De tåler etter sigende 4 timers spilling på heftig volum før de må lades opp igjen. Partypal kan også strømme musikk direkte fra PC og Mac via den medfølgende USB-senderen.

Kristian Holen


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.
Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!