Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommergadgets del 5

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.

Skrevet av / 18.06.11 - 10:57
Sommergadgets del 5

Lyd uten en tråd

Creative Ziisound D5x iPod-høyttaler

Pris: ca. 1900 kr
Kjøp: creative.com

Hva med trådløs lyd på hytta. Denne gir deg god lyd uten å bruke så mye som en kabel. Har du en enhet som støtter Bluetooth-stereo er du sikker. Da er det bare å koble seg opp, legge seg på solsengen og nyte musikk eller kanskje en liten lydbok. Kort sagt en perfekt enhet for late dager i solveggen med en litt godt i glasset.

Perfekt for ferielesing

Amazon Kindle ebokleser

Pris: fra $139 pluss skatter og avgifter
Kjøp: amazon.com

Er du lei av å dra på flere kilo bøker når du skal på ferie. Da er Amazon Kindle løsningen for deg. Er du glad i å lese engelske bøker er Kindle i en liga for seg selv. Tilgangen til bøker er enorm og du får med deg det aller nyeste. I tillegg er den basert på såkalt elektronisk blekk og er glimrende selv om sola skinner rett på den. Hele greia veier ikke mer enn 225g og batterilevetiden er en måneds tid.

Når du ikke får kontakt

Ice  Trådløst bredbånd

Pris: Fra 175 pr. uke
Kjøp: ice.no

Er sommeren på hytta en lidelse uten kontakt med omverdenen. Når du ikke får 3G dekning på mobilen og det ikke er et bredbånd i nærheten kan dette være løsningen som redder sommeren. Ice er et bredbånd som tenderer til å gi deg dekning der ingen andre kan, enten du er på sjøen eller hytta. En trådløs ruter som flere kan dele eller et modem bare for deg, løsningene er mange. I tillegg kommer abonnementer som er meget fleksible og egner seg nettopp for sporadisk bruke er dette løsningen som redder deg når alt håp er ute.

Vanntett utendørshøyttaler

Soundcast Outcast Utendørshøyttaler

Pris: ca. 8.000 kr
Kjøp: audiocom.no

Trenger du utendørs lyd i sommer? Gjerne spille høyt, med mye bass? Uten bruk for strøm, med en batterikapasitet på 10 timer med musikken på bånn spiker? Selv når det regner? Da kan Soundcast sin høyttaler Outcast være noe for deg. En stor søyleformet høyttaler, med fire høyttalerelementer som spiller i hver sin retning.
Og med en heftig bassgjengivelse som vil lage liv i parken, i hagen eller på garasjefesten. Den er slett ikke gratis, men er blant de virkelig kule utendørshøyttalerne. Den har innebygd alt av forsterkning, og musikkspilleren kobler du enten til med minijack eller helt trådløst, takket være en medfølgende sender.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top