Sommerguiden

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.
Annonse
Annonse

Bærbar konsoll

Nitendo DS bærbar konsoll

Pris: 2.290 kr
Kjøp: elkjop.no

Bærbar konsoll er et must om sommeren! Tidligere i år slapp Nintendo den første bærbare konsollen med 3D teknologien, og det uten briller! Konsollen har fått en betydelig oppgradering i softwaren fra forgjengerne og inneholder flere artige funksjoner som kamera som både tar vanlige og 3D bilder, innebygde spillopplevelser og motionkontroll. Fra den ble sluppet i mars og frem til juni har det blitt sluppet hele 25 spill, og flere er på vei. Her kan spillere plukke fra alle sjangere i både nye og gamle spill i ny drakt!

Skattejakt på iPhone

Geocaching iPhone/iPod-spill

Annonse

Pris 55 kr
apple.no (appstore)

Bruk denne applikasjonen til å gå på skattejakt uansett hvor du befinner deg. Geocaching er et fenomen som endelig begynner å bli ganske utbredt også i vårt ganske land. Via en nedlastbar applikasjon bruker man gps teknologien i sitt iProdukt til å finne «cacher» i nærheten av der du måtte befinne deg. Cacher er ulike objekter plassert ut av andre oppigjennom årene, og man jakter på dem, finner dem, loggfører at man har funnet dem og legger de tilbake på plass for neste mann. Er du heldig tar disse cachene deg til steder du kanskje ikke hadde tenkt på i utgangspunktet.

Hjernetrim i ferien?

ISIS puzzle

Annonse

Pris: 1.069 kr
Kjøp: coolstuff.no

Om du er av de som mener at elektronikken kan ligge igjen hjemme i ferien, er ISIS kanskje noe for deg. ISIS er kåret til en av verdens vanskeligste puzzlegadgets, og gir selv de mest drevne en real utfordring. ISIS er en håndlaget kule bestående av flere lag og er dekket med hieroglyfer. Hver kule er unik og har sin egen løsning. Oppgaven din er å vri på kulens deler for å åpne den, og dermed finne ledetråder til virtuelle og fysiske pyramider som er utplassert for så å vinne premier på opptil flere hundre tusen kroner. En liten hake er at i tillegg til kulen, koster det penger å bli medlem på utviklernes nettsider.

En rocker iblant oss

Ion Blockrocker

Pris: 2.500 kr
Kjøp: ionaudio.com

Annonse

Trenger du lyd som rocker på campingen, i hagen eller i parken? Ion Block Rocker gjør iPod til festens lydspor. Ion Block Rocker er et heftig dokkinganlegg for iPod, robust bygget for å tåle å bli litt mishandlet. Anlegget er av typen mono, for å gi plass til en stor 8-tommes bass og en 1-tommes diskant i et kompakt kabinett. Dermed bør du få nok lyd til grillfesten! Du kan dessuten dra i gang et karaokeshow med den medfølgende mikrofonen, eller bruk mikrofoninngangen til å plugge i gitaren. Batteriet fullades på seks timer, og kan da spille på fullt volum i tolv timer.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kristian Holen


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
Pentax gir ikke slipp på speilrefleksen.
Canon oppdaterer tre kameraer, og du kan gjøre det selv.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.