Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommergadgets del 4

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.

Skrevet av / 17.06.11 - 10:50
Sommergadgets del 4

Bærbar konsoll

Nitendo DS bærbar konsoll

Pris: 2.290 kr
Kjøp: elkjop.no

Bærbar konsoll er et must om sommeren! Tidligere i år slapp Nintendo den første bærbare konsollen med 3D teknologien, og det uten briller! Konsollen har fått en betydelig oppgradering i softwaren fra forgjengerne og inneholder flere artige funksjoner som kamera som både tar vanlige og 3D bilder, innebygde spillopplevelser og motionkontroll. Fra den ble sluppet i mars og frem til juni har det blitt sluppet hele 25 spill, og flere er på vei. Her kan spillere plukke fra alle sjangere i både nye og gamle spill i ny drakt!

Skattejakt på iPhone

Geocaching iPhone/iPod-spill

Pris 55 kr
apple.no (appstore)

Bruk denne applikasjonen til å gå på skattejakt uansett hvor du befinner deg. Geocaching er et fenomen som endelig begynner å bli ganske utbredt også i vårt ganske land. Via en nedlastbar applikasjon bruker man gps teknologien i sitt iProdukt til å finne «cacher» i nærheten av der du måtte befinne deg. Cacher er ulike objekter plassert ut av andre oppigjennom årene, og man jakter på dem, finner dem, loggfører at man har funnet dem og legger de tilbake på plass for neste mann. Er du heldig tar disse cachene deg til steder du kanskje ikke hadde tenkt på i utgangspunktet.

Hjernetrim i ferien?

ISIS puzzle

Pris: 1.069 kr
Kjøp: coolstuff.no

Om du er av de som mener at elektronikken kan ligge igjen hjemme i ferien, er ISIS kanskje noe for deg. ISIS er kåret til en av verdens vanskeligste puzzlegadgets, og gir selv de mest drevne en real utfordring. ISIS er en håndlaget kule bestående av flere lag og er dekket med hieroglyfer. Hver kule er unik og har sin egen løsning. Oppgaven din er å vri på kulens deler for å åpne den, og dermed finne ledetråder til virtuelle og fysiske pyramider som er utplassert for så å vinne premier på opptil flere hundre tusen kroner. En liten hake er at i tillegg til kulen, koster det penger å bli medlem på utviklernes nettsider.

En rocker iblant oss

Ion Blockrocker

Pris: 2.500 kr
Kjøp: ionaudio.com

Trenger du lyd som rocker på campingen, i hagen eller i parken? Ion Block Rocker gjør iPod til festens lydspor. Ion Block Rocker er et heftig dokkinganlegg for iPod, robust bygget for å tåle å bli litt mishandlet. Anlegget er av typen mono, for å gi plass til en stor 8-tommes bass og en 1-tommes diskant i et kompakt kabinett. Dermed bør du få nok lyd til grillfesten! Du kan dessuten dra i gang et karaokeshow med den medfølgende mikrofonen, eller bruk mikrofoninngangen til å plugge i gitaren. Batteriet fullades på seks timer, og kan da spille på fullt volum i tolv timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top