Search
Generic filters

Sommergadgets del 3

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.

iPhone til flaskeåpner

Be A Headcase iPhone-hylse med flaskeåpnerPris: 200 kr

Kjøp: gizmos.no

Nå er det slutt på å stå der med den uåpna flaska i hånda og skjegget i postkassa. Her er hylsa som gjør iPhone til flaskeåpner! Be A Headcase står bak iPhone-hylsa av gummi med innebygget flaskeåpner i rustfritt stål. I tillegg kan du installere en app som holder tall på antall flasker du har åpnet! Den kan også spille en personlig sang eller lyd når du åpner en flaske, eller vise et bilde. Innebygget er også en brusboksåpner som også kan brukes som brevåpner. Vi skal slett ikke påstå at dette er noe du trenger, men blant alt det ubrukelige man kan bruke penger på, er vel ikke dette det verste. Kjøpes hos gizmos.no.

Like godt med begge hender

Samsung HMX-Q10BP HD-videokamera

Pris: 2.500 kr
Kjøp: samsung.no

Her er videokameraet som fungerer like godt for venstrehendte som for høyrehendte. Det hjelper lite om et videokamera gir aldri så god bildekvalitet, om det er for tungvindt i bruk. For skjevhendte er dette dessverre en langt mer aktuell problemstilling enn for høyrehendte. Samsung har tatt affære og lansert et videokamera som er like enkelt å bruke uansett hvilken hånd du foretrekker. Opptaksknappen er på midten, slik at den er like enkel å nå uansett tommel, og zoomhjulet er også konstruert slik at det ikke skal spille noen rolle. Når du holder kameraet i venstre hånd, er det opp ned, men bildet i søkeren snur seg til å bli riktig. Videoklippet blir også foreviget i riktig retning.

Sportsøreproppene

Philips ActionFit Ørepropper

Pris: 500 kr
Kjøp: philips.no

Disse øreproppene tåler all slags vær, står imot svette, og er i så måte som skapt for treningsøkten. Philips ActionFit, også kjent under den mer kryptiske betegnelsen SHQ3017, er utviklet for aktive musikkelskere og skal gi en god lydopplevelse når du jogger langs stranda, i skogen eller på andre måter er i fysisk trening. Passformen er designet for å sitte godt rundt øret i all slags aktivitet. Svetten kan du bare skylle under rennende vann så snart treningsøkten er over! Med fjernkontroll for iPhone og en forlenget ledning kan du enkelt bytte låt uten å dra frem spilleren fra lomma under trening. Mikrofon sitter på kabelen, for handsfree telefonsamtaler.

Flyvende videospill

AR.Drone The flying video game

Pris: 2.385 kr
Kjøp: pixmania.com

Hvem sier at late dager i parken eller stranda må være kjedelig? Modellflyene er for lengst lagt på hylla av de spesielt interesserte, men et nytt type fartøy er klar for kamp! Jeg snakker om AR. Drone, et quadrikopter som styres via en app fra din iPhone, iPad eller iPod Touch. Noen vil kanskje si: «leketøy for far, » jeg vil si: «leketøy for alle!» Spioner via det innebygde kameraet, gjør kunster i luften og utfordre dine venner til en kamp mellom Dronene. AR.Drone kan brukes overalt, både innendørs og utendørs, og flere apps er nå tilgjengelig i appstore.

Kristian Holen


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.
Med Yeti X World of Warcraft Edition kan spillere modulere stemmen sin, og tilføre spillopplevelsen nye underholdende lyder.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!