Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sommergadgets del 3

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.

Skrevet av / 16.06.11 - 05:38
Sommergadgets del 3

iPhone til flaskeåpner

Be A Headcase iPhone-hylse med flaskeåpner



Pris: 200 kr

Kjøp: gizmos.no

Nå er det slutt på å stå der med den uåpna flaska i hånda og skjegget i postkassa. Her er hylsa som gjør iPhone til flaskeåpner! Be A Headcase står bak iPhone-hylsa av gummi med innebygget flaskeåpner i rustfritt stål. I tillegg kan du installere en app som holder tall på antall flasker du har åpnet! Den kan også spille en personlig sang eller lyd når du åpner en flaske, eller vise et bilde. Innebygget er også en brusboksåpner som også kan brukes som brevåpner. Vi skal slett ikke påstå at dette er noe du trenger, men blant alt det ubrukelige man kan bruke penger på, er vel ikke dette det verste. Kjøpes hos gizmos.no.

Like godt med begge hender

Samsung HMX-Q10BP HD-videokamera

Pris: 2.500 kr
Kjøp: samsung.no

Her er videokameraet som fungerer like godt for venstrehendte som for høyrehendte. Det hjelper lite om et videokamera gir aldri så god bildekvalitet, om det er for tungvindt i bruk. For skjevhendte er dette dessverre en langt mer aktuell problemstilling enn for høyrehendte. Samsung har tatt affære og lansert et videokamera som er like enkelt å bruke uansett hvilken hånd du foretrekker. Opptaksknappen er på midten, slik at den er like enkel å nå uansett tommel, og zoomhjulet er også konstruert slik at det ikke skal spille noen rolle. Når du holder kameraet i venstre hånd, er det opp ned, men bildet i søkeren snur seg til å bli riktig. Videoklippet blir også foreviget i riktig retning.

Sportsøreproppene

Philips ActionFit Ørepropper

Pris: 500 kr
Kjøp: philips.no

Disse øreproppene tåler all slags vær, står imot svette, og er i så måte som skapt for treningsøkten. Philips ActionFit, også kjent under den mer kryptiske betegnelsen SHQ3017, er utviklet for aktive musikkelskere og skal gi en god lydopplevelse når du jogger langs stranda, i skogen eller på andre måter er i fysisk trening. Passformen er designet for å sitte godt rundt øret i all slags aktivitet. Svetten kan du bare skylle under rennende vann så snart treningsøkten er over! Med fjernkontroll for iPhone og en forlenget ledning kan du enkelt bytte låt uten å dra frem spilleren fra lomma under trening. Mikrofon sitter på kabelen, for handsfree telefonsamtaler.

Flyvende videospill

AR.Drone The flying video game

Pris: 2.385 kr
Kjøp: pixmania.com

Hvem sier at late dager i parken eller stranda må være kjedelig? Modellflyene er for lengst lagt på hylla av de spesielt interesserte, men et nytt type fartøy er klar for kamp! Jeg snakker om AR. Drone, et quadrikopter som styres via en app fra din iPhone, iPad eller iPod Touch. Noen vil kanskje si: «leketøy for far, » jeg vil si: «leketøy for alle!» Spioner via det innebygde kameraet, gjør kunster i luften og utfordre dine venner til en kamp mellom Dronene. AR.Drone kan brukes overalt, både innendørs og utendørs, og flere apps er nå tilgjengelig i appstore.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top