Search
Generic filters

Sommergadgets del 2

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.

Ubegrenset sommermusikk

Wimp eller Spotify musikktjeneste

Pris: 99 kr/mnd
Kjøp: wimp.no / spotify.com

Kjøre langt i sommer? Dårlig radiodekning, eller er du rett og slett lei av den samme musikken som går om og om igjen? Skaff deg et abonnement på en av musikktjenestene Wimp eller Spotify! For 99 kroner pr. måned gir de tilgang til et tilnærmet ubegrenset utvalg musikk! Begge kan installeres på en smarttelefon med Android eller Apple OS operativsystem, som kan kobles til AUX-inngangen på bilen. Du trenger aldri å høre samme sang igjen! Tommelfingerregelen er at Wimp har best utvalg i norsk musikk og har gjennomtenkte redaksjonelle spillelister, mens Spotify er best om du vet hva du vil høre på og ønsker et raskt og effektivt brukergrensesnitt. Husk et mobilabonnement som tillater ubegrenset med datanedlasting, ellers blir regningen høy! Og ikke bruk mobilnettet til dette i utlandet!

Et hjem for iPad-en

Crumpler Elastic Lady 10 skulderbag

Pris: 450 kr
crumpler.no

Hvordan skal man ellers få med seg alt man trenger i sommer. Crumpler Elastic Lady er stor nok til å ha plass til en iPad, kamera, en bok, hodetelefoner, magasiner eller andre saker man må ha med i sommer. Skulderbagen har et stort rom med god plass til en iPad, og en liten lomme til de små tingene. Som kulepenner, festivalbilletter, pass, mobiltelefon. Bagen er 30,5 cm på langsiden,  bare 8,8 cm tykk og er laget i sprutsikkert nylonmateriale, leveres med hoftebelte, justerbar og polstret skulderem.

Stilsikre 3D-briller

Gunnar Phenom 3D-briller


Pris: 1000 kr
Kjøp: gunnars.com

Tenkt deg på kino i sommer? Hvorfor ikke sørge for å se bra ut i samme slengen.  Amerikanske Gunnar spesialiser seg på briller til digitalt bruk. Disse polariserende 3D-briller kan du bruke mens sommerens 3D-filmer fyker over lerretet, så vel som til TV og spill med passiv/polariserende 3D-skjerm. Perfekt for deg som vil skille deg ut og synes de billige plastbrillene du får på kino blir for klumpete. Produsenten hevder dessuten at bildeopplevelsen blir bedre med skikkelige glass. Men vær obs: Selv om de ligner vanlige solbriller mangler de UV-filter, så du bør bytte briller når du skal ut i sola. Også her har Gunnar en del spennende å velge i.

Action-kamera

GoPro Hero HD hjelmkamera


Pris: 2.500 kr
Kjøp: gopro.com

Du som er av den aktive sorten har sannsynligvis hørt om GoPro allerede. Hvis ikke skal du vite at det er den perfekte måten å fange øyeblikkene på.
GoPro Hero HD består av et er et superkompakt HD-kamera i et vann- og støtsikkert hus som kan festes på på hjelmen, surfebrettet, sykkelrattet eller hvor det skal være, Det kan filme i både 720p, 960p og 1080p oppløsning og ta stillbilder underveis som lagres til et SD-minnekort (tilleggsutstyr).  GoPro brukes av mange i proffsammenheng og er laget for å tåle en trøkk, og kommer i ulike ”kit” med tilbehør tilpasset alt fra sykling til surfing og motorsport. Show us a video, or it didn’t happen!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.