TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Sommergadgets del 1

Enten du skal ut på reise eller bare ligge på stranden og steke, her er dingsene du bør ha i sommer – alt fra hodetelefoner til fjernstyrte helikopter er med på sommerens gadget-liste.

forfatter
Publisert 14.06.11 - 09:44

Nyt sommerens soundtrack!

Klipsch Image ONE Stereo Hodetelefon

Pris: 1300 kr
Kjøp: audicompaniet.no

Ingen sommer uten musikk! Hva passer vel bedre enn en hodetelefon fra noen som kan litt om høyttalere. Amerikanske Klipsch har laget høyttalere lengre enn de fleste av oss har levd. Derfor er det ikke noe tull når de lager hodetelefoner. Image One er en middels stor hodetelefon, som passer akkurat rundt øret. Under de sorte øreklokkene skapes lyden av 40 mm store membraner, som rocker bedre enn de fleste. Den er iPhone-vennlig også, med fjernkontroll og mikrofon på ledningen. Så kan man ta telefonen, si pent hallo, og starte musikken igjen. Uten å ta av hodetelefonene.

Fleksibelt tilbehør

Gorillapod SLR Kamerastativ

Pris: ca 350 kr
Kjøp: focusnordic.no

Kamerastativene er ikke hva de en gang var. Gorillapod er små stativer som kan bøyes og vris, slik at man kan sette kameraet hvor man vil. Hvordan skal man ellers få tatt bilder av seg selv. Eller få skarpe bilder på lange eksponeringstider. Gorillapod kommer i forskjellige størrelser, dette er den minste versjonen fpr systemkameraer. Det er bare 25 cm langt, men de tre armene kan bøyes rundt stolper, klemmes fast i bordplater og justeres etter ønske. Dermed kan man ta bilder fra posisjoner hvor et vanlig stativ blir for lite fleksibelt. Skal man ha bare ett tilbehør til kameraet i sommer, må det bli et Gorillapod stativ. Det åpner for kreative muligheter man ellers ville gått glipp av.

Finner frem

Navigon Mobile Navigator GPS-navigering på mobil


Pris: fra 489 kr
Kjøp: navigon.no

Navigering er mer enn bare å finne riktig adresse. Underveis trenger man drivstoff, både til bil og passasjerer. Da er det lite som er mer praktisk enn GPS-navigering på mobilen. Da har man alltid en hjelper med seg, enten man går, sykler eller kjører. Mobile Navigator har også støtte for Michelin-guiden, og viser ikke bare veien i 3D, men bilder fra titusener interessepunkter. Og holder deg oppdatert på trafikkutviklingen mens du kjører. Den kan lastes ned og brukes på mobiler med Windows Mobile, Android eller iOS på iPhone og iPad.

For alle anledninger

Samsung NX100 Systemkamera


Pris: 3000 kr
Kjøp: samsung.no

Samsungs lekre hybridkamera er et av sommerens beste kjøp. Med utskiftbar optikk og enkel betjening, får alle et praktisk lite kamera med flott bildekvalitet. De fleste systemkameraer koster mye mer, men er ikke mye bedre enn Samsung NX100. Som til under 3.000 krone må være et av de beste kjøpene man kan gjøre i sommer. Man får mye for pengene. Et utmerket zoomobjektiv som dekker 20-50mm brennvidde (tils. 30-75mm), 14 megapiksler og
HD-video, er bare noen av godsakene. Smarte betjeningsløsninger gjør NX100 til systemkameraet alle får gode bilder med.

Kjøl drikken med USB

Satzuma The Cooler minikjøleskap m/ USB


Pris: 200 kr
Kjøp: satzuma.com

Hold brusen eller pilsen kald mens du sitter ved datamaskinen! The Cooler er et lite minikjøleskap som får strøm fra USB-kontakten på datamaskinen din. Det er akkurat stort nok for en vanlig boks med brus eller øl, og kan være akkurat det du trenger for å holde ut den siste arbeidsøkten før middag. Skjønt, er det øl du huser, anbefaler vi å vente til du kommer hjem fra jobb. Kan blant annet  kjøpes hos maxfps.no.

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend