Search
Generic filters

Slik ser nye Final Fantasy VII ut på PS4

Det er ikke bare i filmverdenen at populære titler får nytt liv: Snart blir et av tidenes mest populære datarollespill gitt ut på nytt.

Final Fantasy-serien er en av de virkelige klassikerne innen eventyr- og datarollespill. Det mest populære i rekken, Final Fantasy VII, har solgt i hele 11 millioner eksemplarer fra 1997 og frem til i dag. Det ble først introdusert til Playstation i 1997 og har i senere tid blitt konvertert til plattformer som Apple iOS, snart også til Android.

Selskapet bak FF-serien, Square Enix, jobber for tiden med en «remake» av spillet til Playstation 4. I motsetning til de hittil lanserte versjonene, dreier det seg her om et nytt spill fra bunnen av, men hvor karakterer og handling følger samme storyline som det opprinnelige spillet.

finalfantasyvii

I en ikke altfor fjern framtid kan du på nytt slå følge med Cloud, Tifa, Barret og de andre heltene fra Midgar i kampen om å redde verden fra onde Sephiroth og det mektige selskapet Shinra. Nøyaktig lanseringsdato er ikke bekreftet enda, men Square Enix slapp nylig en ny teaser-trailer som sier litt om hva vi kan vente oss grafikkmessig:

Flere Playstation-klassikere lansert
Mens man venter på en remake av Final Fantasy VII, finnes det mye annet å boltre seg i for mimrende spillentusiaster. Under helgens Playstation Experience messe i San Franciso kunngjorde Sony at de slipper et knippe populære Playstation-klassikere (faktisk noen av de mestselgende spillene noensinne) som Dark Cloud, Twisted Metal Black og GTA: Vice City/San Andreas med flere til Playstation 4. Her dreier det seg nok ikke om en like ekstrem makeover som for Final Fantasy sin del, men like fullt forbedret grafikk i 1080p-oppløsning kan du nok regne med.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!