Slik ser nye Final Fantasy VII ut på PS4

Det er ikke bare i filmverdenen at populære titler får nytt liv: Snart blir et av tidenes mest populære datarollespill gitt ut på nytt.
Annonse
Annonse
forfatter

Final Fantasy-serien er en av de virkelige klassikerne innen eventyr- og datarollespill. Det mest populære i rekken, Final Fantasy VII, har solgt i hele 11 millioner eksemplarer fra 1997 og frem til i dag. Det ble først introdusert til Playstation i 1997 og har i senere tid blitt konvertert til plattformer som Apple iOS, snart også til Android.

Selskapet bak FF-serien, Square Enix, jobber for tiden med en “remake” av spillet til Playstation 4. I motsetning til de hittil lanserte versjonene, dreier det seg her om et nytt spill fra bunnen av, men hvor karakterer og handling følger samme storyline som det opprinnelige spillet.

finalfantasyvii

I en ikke altfor fjern framtid kan du på nytt slå følge med Cloud, Tifa, Barret og de andre heltene fra Midgar i kampen om å redde verden fra onde Sephiroth og det mektige selskapet Shinra. Nøyaktig lanseringsdato er ikke bekreftet enda, men Square Enix slapp nylig en ny teaser-trailer som sier litt om hva vi kan vente oss grafikkmessig:

Annonse

Flere Playstation-klassikere lansert
Mens man venter på en remake av Final Fantasy VII, finnes det mye annet å boltre seg i for mimrende spillentusiaster. Under helgens Playstation Experience messe i San Franciso kunngjorde Sony at de slipper et knippe populære Playstation-klassikere (faktisk noen av de mestselgende spillene noensinne) som Dark Cloud, Twisted Metal Black og GTA: Vice City/San Andreas med flere til Playstation 4. Her dreier det seg nok ikke om en like ekstrem makeover som for Final Fantasy sin del, men like fullt forbedret grafikk i 1080p-oppløsning kan du nok regne med.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Vi loves masse fylde og bass med den kompakte lydplanken SC-HTB490, med trådløs subwoofer.
3D-lyd med Dolby Atmos og berøringspanel er blant nyhetene på Bluesounds nye lydplanke.
Lukkede kinoer og coronaisolasjon har fått oss til å se filmene hjemme. Og lyden skal være god. Det gleder en dansk tonemester.
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.