Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Slik ser nye Final Fantasy VII ut på PS4

Det er ikke bare i filmverdenen at populære titler får nytt liv: Snart blir et av tidenes mest populære datarollespill gitt ut på nytt.

Skrevet av / 06.12.15 - 18:21
Slik ser nye Final Fantasy VII ut på PS4

Final Fantasy-serien er en av de virkelige klassikerne innen eventyr- og datarollespill. Det mest populære i rekken, Final Fantasy VII, har solgt i hele 11 millioner eksemplarer fra 1997 og frem til i dag. Det ble først introdusert til Playstation i 1997 og har i senere tid blitt konvertert til plattformer som Apple iOS, snart også til Android.

Selskapet bak FF-serien, Square Enix, jobber for tiden med en “remake” av spillet til Playstation 4. I motsetning til de hittil lanserte versjonene, dreier det seg her om et nytt spill fra bunnen av, men hvor karakterer og handling følger samme storyline som det opprinnelige spillet.

finalfantasyvii

I en ikke altfor fjern framtid kan du på nytt slå følge med Cloud, Tifa, Barret og de andre heltene fra Midgar i kampen om å redde verden fra onde Sephiroth og det mektige selskapet Shinra. Nøyaktig lanseringsdato er ikke bekreftet enda, men Square Enix slapp nylig en ny teaser-trailer som sier litt om hva vi kan vente oss grafikkmessig:

Flere Playstation-klassikere lansert
Mens man venter på en remake av Final Fantasy VII, finnes det mye annet å boltre seg i for mimrende spillentusiaster. Under helgens Playstation Experience messe i San Franciso kunngjorde Sony at de slipper et knippe populære Playstation-klassikere (faktisk noen av de mestselgende spillene noensinne) som Dark Cloud, Twisted Metal Black og GTA: Vice City/San Andreas med flere til Playstation 4. Her dreier det seg nok ikke om en like ekstrem makeover som for Final Fantasy sin del, men like fullt forbedret grafikk i 1080p-oppløsning kan du nok regne med.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Her er artiklene du leste mest i 2023

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

Scroll to Top