Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Rimelig minidrone med kamera

DJI Mavic Mini passer for nybegynneren.

Skrevet av / 31.10.19 - 10:18
Rimelig minidrone med kamera

Droneflyging er veldig moro, så lenge man har kontoll over farkosten. Sterk vind, store trær og ikke minst hus og telefonstolper, er blant faremomentene. Derfor må man alltid ta forhåndsregler når man skal fly droner.

Ekstra vanskelig blir det når man skal fotografere og filme med en drone. Da blir vibrasjoner, vind og hvor enkel dronen er å fly, viktig å ha kontroll på.

DJI Mavic Mini skal være enklere å fly for fotografer som har lyst tiil å filme og fotografere i fugleperspektiv.

Den er veldig kompakt og veier bare 249 gram. Den kan flys manuelt eller med DJI Fly App på mobilen, som hjelper nybegynneren i gang.

Man kan også lage forhåndsinnstillinger i appens Quickshot-modus, hvor man bruker de forhåndsprogrammerte fly- og filmoppsettene som ligner de man ser på proffe dronefilmer. Man kan sette begrensning på høyde i fem trinn, og velge blant forskjellige flyvemønstre.

Dronen flyr i 30 minutter på en lading, og har et 2,7K/30fps videokamera med bildestabilisering i tre akser. Den har også vanlig 1080 HD-video (2K).

Den har også GPS og Wi-fi, sistnevnte med en rekkevidde på fire km, som rekker i massevis for de fleste.

Stillbilder kan lagres på micro SD-kort i 12 Mp oppløsning, og Mavic Mini kan leveres med en utvidet utstyrspakke med alt tilbehør på bildet under:

Mavic Mini Fly More Combo leveres med propell- og gimbalbeskyttelse, reservedeler og en veske til dronen. Combo-pakken koster 5400 kr, mens dronen alene – med fjernkontroll – koster 4300 kr.

Leveringstart fra 11. november.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top