Rimelig minidrone med kamera

DJI Mavic Mini passer for nybegynneren.
Annonse
Annonse
forfatter

Droneflyging er veldig moro, så lenge man har kontoll over farkosten. Sterk vind, store trær og ikke minst hus og telefonstolper, er blant faremomentene. Derfor må man alltid ta forhåndsregler når man skal fly droner.

Ekstra vanskelig blir det når man skal fotografere og filme med en drone. Da blir vibrasjoner, vind og hvor enkel dronen er å fly, viktig å ha kontroll på.

DJI Mavic Mini skal være enklere å fly for fotografer som har lyst tiil å filme og fotografere i fugleperspektiv.

Den er veldig kompakt og veier bare 249 gram. Den kan flys manuelt eller med DJI Fly App på mobilen, som hjelper nybegynneren i gang.

Man kan også lage forhåndsinnstillinger i appens Quickshot-modus, hvor man bruker de forhåndsprogrammerte fly- og filmoppsettene som ligner de man ser på proffe dronefilmer. Man kan sette begrensning på høyde i fem trinn, og velge blant forskjellige flyvemønstre.

Annonse

Dronen flyr i 30 minutter på en lading, og har et 2,7K/30fps videokamera med bildestabilisering i tre akser. Den har også vanlig 1080 HD-video (2K).

Den har også GPS og Wi-fi, sistnevnte med en rekkevidde på fire km, som rekker i massevis for de fleste.

Stillbilder kan lagres på micro SD-kort i 12 Mp oppløsning, og Mavic Mini kan leveres med en utvidet utstyrspakke med alt tilbehør på bildet under:

Mavic Mini Fly More Combo leveres med propell- og gimbalbeskyttelse, reservedeler og en veske til dronen. Combo-pakken koster 5400 kr, mens dronen alene – med fjernkontroll – koster 4300 kr.

Annonse

Leveringstart fra 11. november.

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.
Leicas 28mm APO-Summicron for fullformat er her.