TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Kontorapper til iPhone

forfatter
Publisert 01.06.11 - 09:58

Nå kan også brukere av iPhone og iPod touch endelig bruke tekstbehandling, lage regneark og presentasjoner.

For de som allerede har Pages, Numbers og Keynote på en iPad, er det gratis å installere på en iPhone og iPod touch.

Med Pages, Numbers og Keynote, er det mulig å flytte dokumenter, regneark og presentasjoner over til mobilen. Praktisk når man er på farten, ogahr behov for å se et dokument, som også kan sendes på e-post til andre brukere av Pages, Numbers og Keynote.

Pages tekstbehandling

Appene koster 55 kroner stykket, men er altså gratis å installere på iPhone og iPod touch, hvis man allerede har gjort det på en iPad, som har kunnet kjøre Pages, Numbers og Keynote lenge.

Appene kan importere og eksportere dokumenter til og fra Microsoft Office og man kan lage dokumenter og presentasjoner fra grunnen av på en iPhone, og sende dem videre med e-post til kolleger eller forretningsforbindelser.

Keynote presentasjon

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde