Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Første smartklokke fra FitBit

FitBit Surge er navnet på smart-uret fra firmaet, der specialiserer sig i wearables til sportsfolk.

Skrevet av / 31.10.14 - 13:10
Første smartklokke fra FitBit

Lever og ånder du for sporten, men kunne også tenke deg en smartklokke med flere funksjoner enn de klassiske fitness-armbåndene, så er kanskje FitBit Surge noe for deg.

Les også: Test av FitBit Flex

FitBit Surge, som kommer på markedet i begynnelsen av 2015 til 2.200 kroner, blir tilgjengelig i fargene svart, blå og mandarin, samt i tre forskjellige størrelser.

Klokken kombinerer klassiske fitness-funksjoner som GPS og sporing av løp, crossfit og styrketrening med smartklokke-funksjoner som nummerviser, tekstmeldinger og musikkstyring.

hzxm44d1pnv8uemddnen

Den smarte klokken kommer med hele åtte sensorer, som sporer dine bevegelser – tre akselerometre samt gyroskop, kompass, lyssensor, GPS og pulsmåler. Klokkens skjerm er en bakgrunnsbelyst LCD pekeskjerm.

FitBit Surge har en batterilevetid på opp til syv dager. Klokken kjører ikke Android Wear, men er basert på FitBits egen software-plattform, hvilket betyr at det både støttes av iPhone, Android- og Windows-telefoner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top