iPad-tilbehør

Sjekk denne laderen. XtremeMac X5 lader opp til fem iPhone- eller iPad-er. Samtidig. Perfekt for familien.
Annonse
Annonse
forfatter

Familieladeren kan den kalles. XtremeMac lager flere varianter som alle lader en iPhone, eller iPad. InCharge-laderen finnes i tre versjoner. Med to, tre eller fem ladeplasser. InCharge X5 leverer hele 10 w ladeeffekt. Nok til å lade opp til fem i-enheter, også iPod-er, og i kombiasjon med andre i-produkter.

Laderen leveres med små ryggstøtter som holder en iPad på plass, og lysdioder på fronten, viser ladestatus på hver ladeplass, når en enhet er dokket i laderen.

InCharge X2 og X3 er allerede tilgjengelig på Apple Store, til 540 og 750 kroner, mens InCharge X5 ikke er i salg i 230 V versjon  riktig ennå, og heller ikke priset.

Den støtter ikke iPhone 5 eller iPad 4 og iPad mini, med den lille Lightning dokkingkontakten. Kun i-produkter med den brede 30-pins dokkinkontakten.

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.