Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Fem om gangen

Sjekk denne laderen. XtremeMac X5 lader opp til fem iPhone- eller iPad-er. Samtidig. Perfekt for familien.

Skrevet av / 19.12.12 - 08:00
Fem om gangen

Familieladeren kan den kalles. XtremeMac lager flere varianter som alle lader en iPhone, eller iPad. InCharge-laderen finnes i tre versjoner. Med to, tre eller fem ladeplasser. InCharge X5 leverer hele 10 w ladeeffekt. Nok til å lade opp til fem i-enheter, også iPod-er, og i kombiasjon med andre i-produkter.

Laderen leveres med små ryggstøtter som holder en iPad på plass, og lysdioder på fronten, viser ladestatus på hver ladeplass, når en enhet er dokket i laderen.

InCharge X2 og X3 er allerede tilgjengelig på Apple Store, til 540 og 750 kroner, mens InCharge X5 ikke er i salg i 230 V versjon  riktig ennå, og heller ikke priset.

Den støtter ikke iPhone 5 eller iPad 4 og iPad mini, med den lille Lightning dokkingkontakten. Kun i-produkter med den brede 30-pins dokkinkontakten.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top