Mobillader

Rommer nok strøm til å lade opp tre smartmobiler.
forfatter

Med en smartmobil og en bærbar høyttaler er det let å ta musikken med på skog- og ferieturen. Inntil batteriet er flatt, og festen stopper. PowerBank fra RugGear er myntet på alle som ferdes langt fra stikkontakter. Power Bank er vann- og støvtett og tåler å bli mistet i bakken noen ganger. Batteriet på 6.600 mAh har nok energi til å lade opp tre smartmobiler eller ett nettbrett.

Oppladingen foregår med én mobil enhet om gangen. Til gjengjeld passer Power Bank til både Apple, Android og Windows-enheter – såfremt de har enten iPhone strømkontakt eller USB-basert strømforsyning.

Strømforsyningen kan tåle et fall fra 1,5 meters høyde på et betonggulv uten å gå i stykker. Dessuten er Power Bank fullstendig støv- og vanntett (efter IP-67 standarden), hvilket blant annet gjør nyheten opplagt til seilfolket. Det er innebygd en sterk lommelykt, som gjør det lett å se når man skal forbinde mobilen og strømforsyningen i mørket.

RugGear RG3301 koster ca. 700 kroner.

ccbbc8_Powerbank_og_ruggear_smartphone_foto_1
Reservebatteriet er laget av RugGear, som også lager robuste telefoner. Den kan lade alt som har en USB- eller iPhone-kontakt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.