TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Reservetank til telefonen

Rommer nok strøm til å lade opp tre smartmobiler.

forfatter
Publisert 22.05.14 - 12:15

Med en smartmobil og en bærbar høyttaler er det let å ta musikken med på skog- og ferieturen. Inntil batteriet er flatt, og festen stopper. PowerBank fra RugGear er myntet på alle som ferdes langt fra stikkontakter. Power Bank er vann- og støvtett og tåler å bli mistet i bakken noen ganger. Batteriet på 6.600 mAh har nok energi til å lade opp tre smartmobiler eller ett nettbrett.

Oppladingen foregår med én mobil enhet om gangen. Til gjengjeld passer Power Bank til både Apple, Android og Windows-enheter – såfremt de har enten iPhone strømkontakt eller USB-basert strømforsyning.

Strømforsyningen kan tåle et fall fra 1,5 meters høyde på et betonggulv uten å gå i stykker. Dessuten er Power Bank fullstendig støv- og vanntett (efter IP-67 standarden), hvilket blant annet gjør nyheten opplagt til seilfolket. Det er innebygd en sterk lommelykt, som gjør det lett å se når man skal forbinde mobilen og strømforsyningen i mørket.

RugGear RG3301 koster ca. 700 kroner.

ccbbc8_Powerbank_og_ruggear_smartphone_foto_1
Reservebatteriet er laget av RugGear, som også lager robuste telefoner. Den kan lade alt som har en USB- eller iPhone-kontakt.

 

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Følg Lyd & Bilde