Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Videoredigering på norsk

CyberLink lanserer norskspråklig utgave av PowerDirector.

Skrevet av / 29.01.14 - 13:08
Videoredigering på norsk

Om CyberLink ikke ringer en bjelle, så har du kanskje likevel tidligere vært borti DVD-avspillingsprogrammet PowerDVD for PC, den tiden Windows Media Player gjorde en ganske begredelig jobb med DVD-er.

Programmet PowerDirector er på sin side et videoredigeringsprogram, som i sin 12. utgave nå har fått støtte for norsk, svensk, dansk og finsk språk. I den forbindelse vil programmet også selges i flere norske butikker, inkludert Expert og Komplett.no.

Med PowerDirector loves avanserte funksjoner som normalt ikke finnes i det rimelige segmentet av videoredigeringsprogrammer.

PowerDirector har et enkelt grensesnitt.
PowerDirector har et enkelt grensesnitt.

Grunnen til den tunge satsningen er økt etterspørsel etter avansert redigeringsprogramvare som er lettere og mer intuitivt i bruk for vanlige folk, privatpersoner som skoler.

PowerDirector 12 har fått flere priser siden lanseringen i september 2013, blant annet fra PC Magazine, og nå sist fikk programmet innovasjonsprisen på CES 2014.

Både for bærbart og stasjonært
PowerDirector 12 er det første redigeringsprogrammet fra CyberLink som myntes på bærbare så vel som stasjonære datamaskiner. Det loves meget omfattende videoredigeringsverktøy, inkludert redigeringsstøtte for flerkameraproduksjoner opptil fire kameraer, samt ”Theme Designer” for å lage stilige, 3D-animerte bildeserier. CyberLink lover at PowerDirector 12 er det raskeste videoredigeringsprogrammet for privat bruk med 64-bit TrueVelocity 4-motor, som støtter bruk av grafikkprosessor for å akselerere normalt svært tidkrevende oppgaver. Programmet er også optimalisert for Intel fjerdegenerasjons Core-prosessorer ”med overlegen prosesseringshastighet”.

Pris:
Det finnes to versjoner: PowerDirector 12 Ultra til 699 kroner, og PowerDirector 12 Ultimate, som til 929 kroner har flere effekter og plug-ins.

cyberlink.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 hendelser på “Videoredigering på norsk”

  1. Hei!
    Jeg har lett etter hvor kan jeg få kjøpt programmet
    finner ingen som selger det på norsk.

  2. Elisabeth Ødegård

    Hei🙂
    Jeg bruker redigeringsprogrammet power director, og lurer litt på hvordan man kan endre til en annen musikk låt etter å ha redigert videoen ferdig?🙂🤔
    Hvordan går jeg fram for å gjøre det?🤔

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Seriøs bildemaskin fra Leica

Gammelt filmformat får renessanse

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top