Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nikon Z9 med omfattende oppdateringer

Gratis oppdatering tilgjengelig nå.

Skrevet av / 13.03.24 - 14:22
Nikon Z9 med omfattende oppdateringer

Nikons helrå bildemaskin er blant de aller beste kameraene vi har testet. Små oppdateringer har gitt det bedre funksjonalitet, og nå slippes en stor oppdatering til Nikon Z9 i fastvareversjon 5.0.

Der får man blant annet forbedring av portrettfotografering med nye funksjoner for hudutjevning og balanse i uttrykket til portretter. Picture Control oppdateres med Rich Tone Portrait Picture Control for etterbehandling, mens Portrait Impression Balance og Skin Softening er lagt til som valg.

Hvis man bruker en Profoto A10 blitzlampe, kan man stille inn LED-lampen som en fokusassistent. Man kan stille inn ansiktsprioritert autofokus og sentrere motivets ansikt på skjermen, mens man blar gjennom bildene ved avspillingszoom.

Les også Det beste proffkameraet Nikon Z9 er det beste proffkameraet vi har testet. Det sier ikke lite.

Nå kan både man legge inn startdato, klokkeslett og varigheten på et opptak før man trykker på knappen, og spare batteriet. I High-Speed ​​Frame Capture+ kan man nå stille serieopptak på lavere hastighet [C15].

Det er også gjort endringer i hvordan egendefinerte kontroller stilles og vises. Nå man man fokusere manuelt med live view på største blenderåpning også.

Den fulle listen og link til nedlasting finnes på Nikons nettside for fastvareoppdateringer.

SnapBridge-appen er også oppdatert. Blant annet kan man velge innstillinger på kameraet fra mobilen, og for eksempel legge en dus bakgrunn på områder som er ute av fokus, og gjøre eller bevegelser uskarpe. En funksjon kalt Easy Shooting Setup, gir brukeren nyttige tips for valg av utsnitt og motiver, og man kan lagre sine egne favorittinnstillinger som kan overføres til kameraets minnebank.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Lyd & Bilde
Scroll to Top