TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Leica SL2-S Reporter

Leica tøffer seg med spesialversjon.

forfatter
Publisert 24.10.22 - 14:07

Leica SL2-S Reporter er slett ikke som andre Leica-kameraer. Kameraet er ikke en spesial-spesial limited edition for noen få, men en olivengrønn versjon av SL2-S, trukket i aramid og lakkert i en ripebestandig lakk.

Det kalles SL2-S Reporter, og her er ideen at kameraet både skal være mer robust, og samtidig diskret. Leicas karakteristiske røde logo er utelatt fullstendig, og den militære looken minner ikke så rent lite om Leicas Safari-versjoner av R-serien fra 70-tallet.

Leica SL2 S Reporter Ambient03 lowres RGB
Leica SL2 S Reporter. Foto: Leica

Teknisk sett er kameraet identisk med SL2-S, med den samme 24 Mp CMOS-BSI fullformatbrikken, med 4K-og C4K-video i 10.bit 422.

Det sorte aramid-belegget rundt kameraet, er flankert av lakkerte topp- og bunndeksler i frest aluminium, og kameraet er også værtettet med IP54-beskyttelse.

Leica SL2 S Reporter Ambient07 lowres RGB
Leica SL2 S Reporter. Foto: Leica.

Kameraet er også raskt, med en skuddtakt på 25 bilder per sekund, og det kan ta bilder i såkalt Multishot-modus, som gir filer på opptil 96 megapiksler.

Leica SL2-S Reporter koster 60.990 kr og er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere i løpet av kort tid.

Leica SL2 S Reporter top LoRes RGB Leica SL2 S Reporter hero LoRes RGB Leica SL2 S Reporter front lens LoRes RGB Leica SL2 S Reporter front cap LoRes RGB Leica SL2 S Reporter back LoRes
<
>
Leica SL2 S Reporter front lens LoRes RGB
Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Leica M10-P Reporter

Nå kan du skaffe deg et pansret Leica

Reporter-utgave med kevlar

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Telezoom til Leica SL Relativt prisgunstig zoom for naturfotografer.
lbpluss
Drone for Reels-videoer En liten detalj skiller DJI Mini 3 fra andre droner.
lbpluss
Dette objektivet gir ekte kinofilm Hvordan får Hollywood-filmer det dramatiske og kinematografiske utseendet sitt? Svaret ligger i anamorfotiske objektiver. Dette fra Sirui har dessuten mange råd til.
lbpluss
Lyssterkt portrettobjektiv til Fujifilm Samyang presenterer objektivet Fujifilm mangler.
lbpluss
Glimrende videokamera til proffer Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 er et fabelaktig kamera for seriøse filmskapere. Men er det ikke litt for tett opp mot storebror – også i pris?
Følg Lyd & Bilde