Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

DJI Mini 3 flyr lengre

Oppdatert utgave av DJIs minste drone.

Skrevet av / 12.12.22 - 13:30
DJI Mini 3 flyr lengre

Med en totalvekt på 249 gram, kan alle som vil fly DJI Mini 3 og ta opp video i 4K/30fps. Dronen er en enklere utgave av Mini 3 Pro, med lengre flytid enn både den og den forrige utgaven kalt Mini 2.

Flytiden er oppgitt til 38 minutter, og Mini 3 har et 12 megapiksler kamera med eb 1/1,3-tommers CMOS-bildebrikke, og f/1,7 blenderåpning for størst mulig lysinnfall. Kameraet har HDR-opptak og kan lage 48 Mp stillbildefiler fra bildebrikken på 12 Mp.

Foto: DJI

En kul detalj er muligheten for å rotere kameraer 90 grader – True Vertical Shooting, som gir bilder og video i høydeformat som er mye brukt på sosiale medier.

Videostrømmen sendes med DJIs velkjente O2 videotransmisjon som strømmer en 720p/30fps live-feed fra opptil 10 kilometers avstand, til droneoperatøren.

Foto: DJI

Dronen har også QuickShots som man aktiverer i appen eller på skjermen til RC fjernkontrollen på bildet over. Dronie for eksempel, endrer høyden  mens kameraet fokuserer på motiver, mens dronen flyr i en spiral rundt fokuspunktet hvis man velger Helix, og velger man Boomerang flyr dronen i en oval rundt motivet og stiger mens den sakte beveger seg bort.

Foto: DJI

Mini 3 leveres i ulike konfigurasjoner, og den enkleste er rett og slett bare en Mini 3 uten noen ekstra. Et hakk opp i pris og DHI RC-N1 fjernkontrollen følger med i esken, og som alltid er det Fly More Combo som er de best utstyrte pakkene:

Priser:

  • DJI Mini 3 (kun drone) inkluderer ikke fjernkontroll eller lader og er ideell for eiere av eksisterende DJI-droner: 5499 kroner.
  • DJI Mini 3 inkluderer DJI RC-N1 fjernkontroller: 6.599 kroner.
  • DJI Mini 3 (DJI RC) inkluderer DJI RC fjernkontroller: 8.499 kroner.
  • DJI Mini 3 Fly More Comboinkluderer DJI RC-N1 fjernkontroller, skulderveske, to-veis ladehub og to ekstra intelligente flybatterier: 8.699 kroner.
  • DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC)inkluderer DJI RC fjernkontroller, skulderveske, to-veis ladehub og to ekstra intelligente flybatterier: 10.599 kroner.
Foto: DJI

DJI Mini 2 Fly More Combo

Film i 4K fra luften

Så lett har det aldri vært å filme i 4K fra luften.

Les hele testen
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Lyd & Bilde
Scroll to Top