Nyhet

DJI Mini 3 flyr lengre

Oppdatert utgave av DJIs minste drone.

Skrevet av / 12.12.22 - 13:30
DJI Mini 3 flyr lengre

Med en totalvekt på 249 gram, kan alle som vil fly DJI Mini 3 og ta opp video i 4K/30fps. Dronen er en enklere utgave av Mini 3 Pro, med lengre flytid enn både den og den forrige utgaven kalt Mini 2.

Flytiden er oppgitt til 38 minutter, og Mini 3 har et 12 megapiksler kamera med eb 1/1,3-tommers CMOS-bildebrikke, og f/1,7 blenderåpning for størst mulig lysinnfall. Kameraet har HDR-opptak og kan lage 48 Mp stillbildefiler fra bildebrikken på 12 Mp.

Foto: DJI

En kul detalj er muligheten for å rotere kameraer 90 grader – True Vertical Shooting, som gir bilder og video i høydeformat som er mye brukt på sosiale medier.

Videostrømmen sendes med DJIs velkjente O2 videotransmisjon som strømmer en 720p/30fps live-feed fra opptil 10 kilometers avstand, til droneoperatøren.

Foto: DJI

Dronen har også QuickShots som man aktiverer i appen eller på skjermen til RC fjernkontrollen på bildet over. Dronie for eksempel, endrer høyden  mens kameraet fokuserer på motiver, mens dronen flyr i en spiral rundt fokuspunktet hvis man velger Helix, og velger man Boomerang flyr dronen i en oval rundt motivet og stiger mens den sakte beveger seg bort.

Foto: DJI

Mini 3 leveres i ulike konfigurasjoner, og den enkleste er rett og slett bare en Mini 3 uten noen ekstra. Et hakk opp i pris og DHI RC-N1 fjernkontrollen følger med i esken, og som alltid er det Fly More Combo som er de best utstyrte pakkene:

Priser:

 • DJI Mini 3 (kun drone) inkluderer ikke fjernkontroll eller lader og er ideell for eiere av eksisterende DJI-droner: 5499 kroner.
 • DJI Mini 3 inkluderer DJI RC-N1 fjernkontroller: 6.599 kroner.
 • DJI Mini 3 (DJI RC) inkluderer DJI RC fjernkontroller: 8.499 kroner.
 • DJI Mini 3 Fly More Comboinkluderer DJI RC-N1 fjernkontroller, skulderveske, to-veis ladehub og to ekstra intelligente flybatterier: 8.699 kroner.
 • DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC)inkluderer DJI RC fjernkontroller, skulderveske, to-veis ladehub og to ekstra intelligente flybatterier: 10.599 kroner.
Foto: DJI

DJI Mini 2 Fly More Combo

Film i 4K fra luften

Så lett har det aldri vært å filme i 4K fra luften.

Les videre
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

 • Prøv LB+ i 30 dager
  Kun 49,-

  Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

 • LB+ Total i 12 Mnd
  Kun 149,- mnd

  Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Kompakt og billig vidvinkel til Nikon

Denne 6K-skjermen sikler vi etter

Kompakt kamera for vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera legger til videoblogging

Canon senker prisen med EOS R100

Scroll to Top