TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Flyvende kunstig intelligens

Droneprosjektet kalles Airpeak og kommer i 2021

forfatter
Publisert 10.11.20 - 11:56

I en kort pressemelding forleden, annonserte Sony et nytt droneprosjekt kalt Airpeak. De sier ingenting om konkrete produkter, eller hvem dronene skal være laget for, men de bruker ord som kunstig intelligens, robotics og reality, real-time og remote, om droneprosjektet.

Det handler helt klart om droner som tar bilder og videoopptak, og Sony søker etter partnere som kan være med å utvikle droneprosjektet, som skal lanseres våren 2021.

Les testen av DJI Mavic Mini Combo her

De sier også at de kommer med flere pressemeldinger om prosjektet frem til våren neste år, og det går frem av pressemeldingen, at dronene skal kunne brukes blant annet i underholdningsindustrien, til industrielle prosjekter og videokreatører.

Med andre ord, Sony skal inn i proffmarkedet hvor blant andre DJI er en stor aktør.

Her er en teaser-film om Airpeaks:

https://youtu.be/hK3kb3VWYgc

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde