Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Huawei lanserer Watch Fit 3

Huaweis nye smartklokke kombinerer stil og design med trening og helse.

Skrevet av / 08.05.24 - 09:21
Huawei lanserer Watch Fit 3

Huaweis smartklokker er veldig populære på våre breddegrader, og på et arrangement i Dubai har det kinesiske selskapet nettopp lansert en ny modell i den såkalte Fit-serien av klokker for sport og trening, Huawei Watch Fit 3.

Klokken skal være både lett og komfortabel, lover Huawei. Watch Fit 3 veier kun 26 gram og måler 9,9 mm på det tykkeste, noe som gjør den til den hittil letteste og tynneste smartklokken fra produsenten.

Skjermen er en 2,5D AMOLED og måler 1,82″, den maksimale lysstyrken er på 1500 nits.

Les også Huawei Watch GT 4 er smartklokken som smelter inn Med sin tradisjonelle design er Huawei Watch GT 4 noe for den som ikke vil se nerdet ut.

Sammenlignet med tidligere modeller kommer Huawei Watch Fit 3 med forbedrede treningsfunksjoner med fokus på daglige vaner, herunder bevegelse, kosthold og balanse, lover Huawei.

Huawei Watch Fit 3 lanseres fra scenen i Dubai. (Foto: Huawei)

Smartklokken tilbyr bl.a. en oppdatert Stay Fit-app som fungerer som en personlig ernæringscoach direkte fra håndleddet. Med funksjonen «Smart Suggestions» motiverer klokken til mosjon ved å foreslå aktiviteter basertpå brukerens og vaner og værforhold hvis de daglige målene ikke nås.

Huawei Watch Fit 3
Huawei lover at Watch Fit 3 kun trenger ti minutters lading for å ha nok strøm til en hel dag. (Foto: Huawei)

Klokken byr også på nye treningsfokuserte funksjoner som lyd- og animasjonsveiledning og over 660 treningstimer med programmer fra blant annet Pamela Reif. Klokken støtter mer enn 100 forskjellige treningstyper.

På helsesiden tilbyr klokken søvnregistrering og en ny Sleep Breathing Awareness-funksjon, som skal sørge for rolig søvn, garanterer den kinesiske produsenten.

Les også Vanskelig å slå Et aktivitetsarmbånd med stor og tydelig skjerm, bra batteritid som dessuten ikke graver et altfor stort hull i lommeboken. Er det for godt til å være sant?

Pris og tilgjengelighet

Huawei Watch Fit 3 kan kjøpes fra 27. mai i fargene Black, Pink og Moon White til en veiledende pris på 1.799 kroner. I fargen Grey Nylon koster klokken 1.949 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Suunto Vertical lades av sollyset

Løpere får Amoled-teknologi

Huawei Watch GT 3 SE

Scroll to Top