Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmins nye smartklokker fēnix 7 Pro og epix Pro

Garmin lanserer smartklokker med lommelykt og multisportsporing, herunder en med solcellelading.

Skrevet av / 02.06.23 - 14:13
Garmins nye smartklokker fēnix 7 Pro og epix Pro

Garmin fēnix Pro-serien kommer med multibånd-GPS, TopoActive-kart fra hele verden, Outdoor Maps med satellittbilder, Skiview-kart for 2000 skisteder, CourseView-kart for over 43 000 golfbaner og Garmin Connect for å finne populære løpe- eller sykkelruter.

Garmin fēnix 7 Pro (Foto: Garmin)

Nyheter i fēnix 7 Pro-serien

  • Innebygd LED-lommelykt: Tilgjengelig i alle størrelser. Ulike lysstyrkenivåer og rødt lys for ekstra sikkerhet når du trener i mørket.
  • Neste generasjon MIP-skjerm: Forbedret pikselvisning på skjermen, bakgrunnsbelysning og tilpasset solcellepanel gjør det enklere å lese smartklokken innendørs. Skjermen er lysere, mer energieffektiv og tilpasser seg bedre til forskjellige lysforhold – uten å ofre den eksepsjonelle skjermvisningen ute i sterkt sollys til MIP-skjermen.
  • Pulsmåler: Forbedrede optiske sensorer og sportsspesifikke algoritmer gir forbedret ytelsessporing for enda flere aktiviteter, noe som gjør det lettere å få en enda bedre forståelse av hvordan kroppen din reagerer på trening.
  • Endurance Score (utholdenhetspoengsum): Måler evne til å opprettholde langsiktig innsats for å få en bedre forståelse av hvordan trening påvirker din generelle utholdenhet. Dette beregnes basert på treningsmengden din og verdier som VO2 maks og mer.
  • Hill Score (bakkepoengsum): Funksjonen for bakkepoeng måler din nåværende kapasitet til å løpe i oppoverbakke og evaluerer fremgang over tid basert på VO2 maks og treningshistorikk.
  • Værkart: Se kommende værforhold på et eget kartlag.
  • Relieffskyggelegginggjør topografiske kart enklere å lese og øker bevisstheten.
  • Flere preprogrammerte aktivitetsprofiler: Fotball, basketball, racketsport, ridning og mer.

Pris og tilgjengelighet

Tilgjengelige modeller er: fēnix 7S Pro – 42 mm, fēnix 7 Pro – 47 mm og fēnix 7X Pro – 51 mm, med mulighet til å velge mellom standardmodellen og Sapphire Editions. Den veiledende utsalgsprisen starter på 9.999 kroner.

Garmin epix Pro (Foto: Garmin)

Den nye Garmin epix Pro-serien markedsføres som en høytytende smartklokke med GPS, AMOLED-skjerm, robust design og imponerende batteritid. Den kommer i tre størrelser og har innebygd lommelykt.

For å prestere på høyeste nivå trenger du det beste! Vi er stolte av å kunne tilby innovative funksjoner på vår mest kapable smartklokke til nå. Den nye epix Pro-serien har alt du behøver for trening, navigasjon, helseinnsikt og mer. Du trenger ikke lenger å velge mellom hvilke funksjoner du vil ha, bare velge riktig størrelse for deg – Dan Bartel, global salgssjef i Garmin.

 Nyheter i Epix Pro-serien

  • Velg mellom tre størrelsesalternativer for å få klokken til å passe på håndleddet ditt.
  • Innebygd LED-lommelykt med justerbar intensitet og blinkemodus for økt synlighet under trening i mørket.
  • Red Shift Mode endrer fargeskalaen til nyanser av rødt for å hjelpe brukerne med å tilpasse seg mørke forhold og redusere søvnforstyrrelser.
  • Dusinvis av nye, forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler som fotball, basketball, racketsport, ridning og mer.
  • Få en bedre forståelse av kondisjonsnivåene dine med avanserte treningsfunksjoner som Hill Score (bakkepoengsum) og Endurance Score (utholdenhetspoengsum).
  • Ny oppdatert pulsmålersensor gir bedre ytelsesregistrering.
  • Nye værkart gjør det lettere å se kommende værforhold.
  • Relieffskyggelegging gjør topografiske kart enklere å lese og øker bevisstheten.
Garmin epix Pro (Foto: Garmin)

Pris og tilgjengelighet

epix Pro – 42 mm, epix Pro – 47 mm og epix Pro – 51 mm med standard- og Sapphire-glass er tilgjengelig nå og har en veiledende utsalgspris fra 9.899 kr. Mer informasjon finner du på Garmin.com.

Garmin Alpha 300 hundepeiler og T20 halsbånd

Hold styr på hundene når du jakter med et GPS-halsbånd og en håndholdt sporingsenhet med satellittfunksjon.

Les videre
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Suunto Vertical lades av sollyset

Løpere får Amoled-teknologi

Huawei Watch GT 3 SE

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top