Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Garmin Alpha 300 hundepeiler og T20 halsbånd

Hold styr på hundene når du jakter med et GPS-halsbånd og en håndholdt sporingsenhet med satellittfunksjon.

Skrevet av / 14.05.23 - 22:32
Garmin Alpha 300 hundepeiler og T20 halsbånd

Den nye Garmin Alpha 300 har en responsiv 3,5-tommers touchskjerm som kan brukes med hansker. Batteriet holder nå i 55 timer, dermed kan du fint være ute en hel helg. I tillegg til det vanlige kartet er det støtte for multi-GNSS, forbedrede kartsystemer, forhåndinstallerte TopActive-kart over Europa og nedlastbare satellittbilder. Enheten gjør det mulig å velge kanaler for å unngå kollisjoner med andre halsbånd i nærheten.

Foto: Garmin

Satellitteknologi

Velger du Alpha 300i-modellen, får du også inReach-satellitteknologi, som gjør det mulig å motta meldinger, dele jakten og utløse SOS-alarmer via Iridium-satellittnettverket. Venner og familie kan også bruke Garmin Messenger-appen for å holde kontakten med jegeren.

Alpha 300-serien er kompatibel med hundehalsbåndene T 5, T 5 Mini og T 5X og de håndholdte enhetene Alpha 200, Alpha 10, Alpha 100 og Alpha 50.

 

Våre hundesporingssystemer er spesielt utviklet for å møte de høye kravene til jegerne. Enten man jakter sammen med andre, eller alene med hund, i furuskog, tett løvskog, på hogstfelt eller på kuperte åskammer, er Alpha 300-serien og det nye halsbåndet designet for å hjelpe deg med å spore hunden din lenger enn noen gang tidligere. Nyt jakten med en betydelig bedre batterilevetid og forbedret brukeropplevelse – Dan Bartel, global salgssjef i Garmin.

Garmin Alpha T20

Det nye T20-halsbåndet gir mulighet for sporing på en avstand på 14,5 kilometer og 25 timers driftstid med standardbatteriet eller 50 timer med et kraftigere batteri. Halsbåndet har også LED-lys for økt synlighet. GPS-båndet, VHF-antennen og batteripakken kan byttes ut med bare en skrutrekker.

Garmin Alpha T20 (Foto: Garmin)

Hundehalsbåndet Alpha T 20 kan enkelt integreres i ditt eksisterende Garmin-økosystem, enten du har en Alpha 10, Alpha 100, Alpha 200, Alpha 200i, Alpha 300, Alpha 300i eller Alpha 50.

Tilgjengelighet og pris

Produktene er tilgjengelige nå. Alpha 300 koster 9.999 kroner og Alpha 300i 10.599 kroner. Alpha T20-halskjedet koster 4.199 kroner.

Les mer hos Garmin.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Huaweis etterfølger kommer tilbake

Gemini Nano for Pixel 8 er nå her

Ærlig talt, Apple?

Nå skal budsjettmobiler være lekre

Apples årlige programvareoppdatering

Slapp av! Litt skjermlys skader ikke søvnen

Gemini-appen på norsk

Samsungs smartklokker får kunstig intelligens

57 prosent av Googles mobilkunder vil bytte

Rykte: iOS 18 får AI-genererte emojier og ChatGPT-partnerskap

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Scroll to Top