Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Fitbit-appen får en AI-coach som hjelper deg

Appen bruker AI til å analysere treningen og gir deg innsikt i hvordan du ligger an.

Skrevet av / 13.10.23 - 14:24
Fitbit-appen får en AI-coach som hjelper deg

På det store Made by Google-arrangementet i begynnelsen av måneden ble det tydelig at Google prøver å få AI-funksjoner inn i alle produktene sine. Det gjelder også Fitbit, som Google kjøpte for nesten tre år siden. Vi kommer til å få se nye funksjoner etter hvert, men den store forandringen vil komme litt lenger frem i tid.

We see so many possibilities to use AI to bring you personalized coaching, dynamic workout recommendations, and even more context and insight, sa James Park, administrerende direktør for Fitbit.

På scenen ble det presentert et scenario der han lurte på hvorfor det siste løpet hans føltes hardere enn vanlig. AI-coachen viste at han løp saktere enn vanlig, men det var også en større høydeforskjell enn normalt. Det betydde at han brukte mer tid enn vanlig på makspuls. Men treneren påpekte også at han hadde sovet mindre enn vanlig, noe som også kunne påvirke resultatene. For å illustrere analysen ble det generert et diagram som viser hva analysen betydde.

Foto: Google

Dette ville ha vært science fiction for bare noen få år siden, men nå ser vi hva den nye AI-teknologien er i stand til å få til. Det er ikke alle som har kunnskapen til å analysere alle dataene som treningsappene kaster etter oss, så litt veiledning kan være på sin plass.

Fitbit forteller oss at disse funksjonene vil bli introdusert tidlig neste år for pålitelige testere, og med prioritet for eiere av Pixel-mobiler.

Fitbit Inspire 3

Vil ha mer ut av brukerne sine

Dette er testens nest dyreste aktivitetsarmbånd, og merket har vært i bransjen siden 2007. Fitbit er ingen rookie med andre ord. Spørsmålet er om mange års erfaring holder i denne sammenhengen.

Les hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den ultimate dykkerklokken til ditt neste eventyr

Nye treningsørepropper fra Shokz

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Scroll to Top